Válassza az Oldal lehetőséget

Csodaszép lett a JMGO M6 hordozható 3D DLP projektora

Nem véletlenül kapta meg a Reddot formatervezési díját, igazi gyöngyszem a kivetítők között.

 

Ez a projektor kimondottan azért készült, hogy könnyedén magunkkal tudjuk vinni, és rögtönzött előadásokat tarthassunk a segítségével. Viszonylag alacsony fényerővel rendelkezik, de ez a méretet tekintve egyáltalán nem meglepő. Van azonban néhány olyan tulajdonsága, ami miatt érdemes a figyelmünkre.

jmgo_m6_hordozhato_3d_dlp_projektor_2.jpg

Az első rögtön a dizájn. A külső nagyon egyszerűre és esztétikusra sikerült. A burkolat fémből készült. A lencse előtti rész levehető, de nem egy funkció nélküli burkolatdarabról van szó, ez a kivetítőhöz tartozó távirányító. Nem csak távirányíthatunk vele, építettek bele egy lézeres mutatót is, ami előadások közben nagyon jól jön.

jmgo_m6_hordozhato_3d_dlp_projektor_3.jpg

Természetesen nem várhatunk óriási felbontást tőle, a valós pixelszám 854 x 480 képpont. Ettől függetlenül támogatja a teljes HD vagy akár a 4K-s jelforrásokat is. Külön érdekesség, hogy a 30-tól 120 colos képátlóig vetítő projektor mellé aktív shutteres 3D szemüveget is kapunk a mostani akcióban, sőt, mellékelnek hozzá egy tripodot is, hogy könnyebben elhelyezhessük az asztalon.

A kivetítő kapott USB portot is, de az igazán nagy durranás nem ez, hanem a Type-C csatlakozó, amihez mobiltelefont csatlakoztathatunk. Ez a csatlakozó egy dokkolóban kapott helyet, így a telefonunkat beillesztve használhatjuk képforrásnak. Vagyis akár azt is megtehetjük, hogy a kedvenc filmünket vagy az előadásunk anyagát telefonunkon visszük magunkkal, onnan játsszuk le.

jmgo_m6_hordozhato_3d_dlp_projektor_4.jpg 

A kivetítő lelke egy négymagos MTK lapka, ami mellé 1 GB memóriát és 8 GB eMMC háttértárat is kapunk. A telepített operációs rendszer az Android 7.0-ás verziója. A valós felbontásról már olvashattatok, de a hardvert még nem mutattuk be. A vetítő 200 ANSI lumenes, kontrasztaránya 3000:1-hez, a képarány 16:9-es. A 22 wattos lámpa élettartama 20 ezer óra.

jmgo-m6-hordozhato-3d-dlp-projektor-5.jpg 

A JMGO M6 hordozható 3D DLP projektor értékesítése most indult el, és rögtön kapunk rá némi kedvezményt is. Az első 100 vásárló a képen látható kuponkóddal 400 helyett 369 dollárért veheti meg, és ahogy feljebb említettük ajándékba kapunk mellé egy 3D szemüveget és egy tripodot is.

Itt találtok róla bővebb információkat: JMGO M6 hordozható 3D DLP projektor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.