Válassza az Oldal lehetőséget

Figyeljetek oda, lehet, hogy hibás a Xiaomi Android frissítése!

Figyeljetek oda, lehet, hogy hibás a Xiaomi Android frissítése!

A fórumokon sokan panaszkodnak, hogy az eddigieknél sokkal gyorsabban lemerül a telefonjuk.

xiaomi-mi-a1-1-980x637-640x416.jpg

A tavalyi év végén a Xiaomi kiadta az Android Oreo frissítést a Xiaomi Mi A1 telefonjához. Ez a a cég első olyan okostelefonja, amin tiszta Android rendszer fut, így azt várhatnánk, hogy a frissítések probléma mentesek lesznek. Úgy tűnik, hogy nem volt véletlen, hogy a Xiaomi többször is elhalasztotta a frissítés kiadását, végül a harmadik beígért időpontban tölthették le az A1 tulajdonosok. A csúszás ellenére a frissítés sajnos nem tűnik hibátlannak.

 

Több felhasználó jelezte, hogy a frissítés telepítése után a telefon akkumulátora gyorsan lemerül, de érkeztek panaszok túlmelegedésre, a hívások indításával, illetve egyes alkalmazások indításával kapcsolatban is. A Xiaomi egyelőre nem reagált a panaszokra, így ha eddig nem frissítetted telefonodat az Oreo Android verzióra, most már ne is tedd meg. Ha reagál a cég a panaszokra tudatjuk veletek!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.