Válassza az Oldal lehetőséget

Brutális kameraszigettel jön a Xiaomi Mi 10 Pro Plus

Brutális kameraszigettel jön a Xiaomi Mi 10 Pro Plus

Egyelőre csak a legfontosabb dolgot nem tudjuk, azt hogy miért lesz ekkora a sziget.

Brutális kameraszigettel jön a Xiaomi Mi 10 Pro Plus

A Xiaomi idén volt 10 éves. a hivatalos szülinap április 6. volt, de ezt a cég érthető módon nem tudta méltón megünnepelni. A friss hírek szerint azonban a szülinapozás nem marad el, mindössze csúszik kicsit, és ez jó alkalmat ad arra, hogy a Xiaomi vezérigazgatója, Lei Jun bemutathassa az új telefont. A dátum augusztus 11.

 

Az esemény azért is érdekes, mert idén ez az első nyilvános bemutató. A járvány miatt a cég a nagyszabású, közönség előtti felvonulásokat kénytelen volt virtuálisra váltani. Volt színpad, volt taps is, de azért ez még sem olyan volt, mint a hagyományos rendezvények.

Brutális kameraszigettel jön a Xiaomi Mi 10 Pro Plus

Térjünk rá a lényegre, vagyis a Xiaomi Mi 10 Pro Plus nevű készülékre. A hardverről lényegében semmit sem tudunk még, de valószínű, hogy a Snapdragon 865 vagy 865+ fogja hajtani. A kijelző tekintetében a hozzáértők egy 120 Hz-es AMOLED panelt várnak, és lehetséges, hogy kapunk 100- vagy 120 wattos gyorstöltést is.

 

A készülékről nem szivárgott még ki fotó, ellenben a hátlapot védő tokról igen, és ezen egészen elképesztő méretű kameranyílást láthatunk. Természetesen nem tudjuk, hogy a brutális kameraszigeten mit fogunk találni, de találgatások már most is vannak szép számmal. Lehetséges, hogy nem egy, hanem két periszkópos zoom kamera lesz, ezek eltérő zoom tatrtományt kapnak, az is lehet, hogy egyszerűen csak hatalmas lesz a főkamera szenzora és optikája, de sokan azt feltételezik, hogy egy apró második kijelzőt kapunk a szelfizéshez.

Brutális kameraszigettel jön a Xiaomi Mi 10 Pro Plus

Minden esetre, a hátlapon olvasható 100X Infinity Zoom felirat bíztató. Persze arra felesleges várni, hogy százszoros optikai zoomot kapjunk, sokkal valószínűbb, hogy tízszeres oprikai zoom mellé kapunk tízszeres szoftveres nagyítást is. Nem mintha lebecsülendő lenne a dolog, a tízszeres optikai nagyítás igazi kukkoló telefonná varázsolná a Xiaomi Mi 10 Pro Plus-t.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Szerintetetek mi lesz a hatalmas kameraszigeten?

További Xiaomi hírek oldalunkon

 

Forrás: Gizchina

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.