Válassza az Oldal lehetőséget

Masszív árengedménnyel indlt az Ulefone Armor 9 értékesítése

Masszív árengedménnyel indlt az Ulefone Armor 9 értékesítése

Az Ulefone Armor telefonok az ütésálló készülékek csúcsát jelentik hardveres képességekben és strapabíróságban is.

Masszív árengedménnyel indlt az Ulefone Armor 9 értékesítése

Az Armor 9 a cég új csúcstelefonja, ami az elődök erényeit viszi tovább. Strapaképességére jellemző, hogy nem csak a szokásos IP68-as, hanem a jóval többet kívánó IP69K és a katonai MIL-STD-810G szabványoknak megfelel. Ez persze csak azoknak érdekes, akik eddig nem hallottak az Armor szériáról, hiszen az összes készülék a családban ilyen strapaképességeket kapott.

Masszív árengedménnyel indlt az Ulefone Armor 9 értékesítése 1

Ennek a telefonnak, vagyis az Armor 9-nek vannak ennél sokkal érdekesebb képességei is, és most nem a procira gondolok, bár a Helio P90 igen izmos darab. Sőt, nem is a kijelző jár a fejemben, bár a 6,3 colos képátló és a 2340 x 1080 képpontos felbontás nem megszokott ebben a kategóriában. Van sok memória (8 GB) és nagy háttértár is (128 GB), de még ezek sem azok, amik miatt hátast dobtam.

Az igazi érdekességet, legalábbis az egyiket a kamerák táján kell keresni. A hátlapi kameraszigeten négy optikát találunk, ami önmagában még nem szokatlan. Ami viszont az, hogy a 64 megapixeles főkamera, és a 2 megapixeles mélységérzékelő mellett egy hőkamerát, és ennek a kisegítő kameráját találjuk. Vagyis a mobillal, az MSX technológiát használó FLIR kamerával valós hőképeket tudunk készíteni. Szereznem kell egyet a tesztekhez. 🙂

Masszív árengedménnyel indlt az Ulefone Armor 9 értékesítése 2

Ha ez nem lenne elég az extrákból, akkor elárulom azt is, hogy a telefon külön bővítő portot kapott endoszkóp csatlakoztatásához. Azt hiszem a cég kimaxolta az ipari célú kamerák használhatóságát, innen már nem tudom hova tovább. Maximum a felbontást lehet javítani, vagy egy ezerszeres zoom kamera jöhet, hogy fürkészhessük a holdat.

Masszív árengedménnyel indlt az Ulefone Armor 9 értékesítése 3

Amúgy persze, a telefon egyéb képességeiben sincs hiba. Ac, vagyis Wifi 5 kapcsolat, dedikált audió lapkakészlet, GPS/Beidou/GLONASS és Galileo támogatás, 6600 mAh kapacitású akkumulátor, rengeteg szenzor, és persze a szokásos Ulefone Armor minőség.

Masszív árengedménnyel indlt az Ulefone Armor 9 értékesítése 4

A bevezető akcióban 50 dollár kedvezményt kapunk, legalábbis azok, akik az első 200 készülék vásárlói között vannak. A telefont itt keresd, a szállítás augusztus 15-én indul:

 

Ulefone Armor 9 – 449,99 dollár

 

További Ulefone hírek oldalunkon

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.