Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Mijia VDW0401M, okos mosogatógép érkezett

Xiaomi Mijia VDW0401M, okos mosogatógép érkezett

A Xiaomi Mijia VDW0401M egy rendkívül kompakt szerkezet, ami a hagyományos pult alatti gépeket nem fogja kiváltani, de egy kisebb háztartásba elég lehet.

Xiaomi Mijia VDW0401M, okos mosogatógép érkezett

A gép a Xiaomitól már megszokott, rendkívül letisztult dizájnt kapta. A kezelőszervek az apró gép első-felső élén kaptak helyet, természetesen mindent beállíthatunk az érintőkijelzőn keresztül.

A bevezetőben említett kompakt méreteknek hála, a gépet nem kell beépíteni sehova, nyugodtan elhelyezhető a pulton is. A külső méretek (szélessége 442 mm, magassága 461,5 mm, mélysége 419 mm) alapján sejthető, hogy túl sok edény, főleg nagyobb fazekak nem fognak beleférni. A gyártó azt mondja, hogy akár 32 mosogatásra váró edény is befér, de ezt azért fogadjuk némi gyanakvással. A képek alapján ilyen mennyiség csak akkor fér bele, ha kisebb tálkákat vagy csészéket használunk.

Xiaomi Mijia VDW0401M, okos mosogatógép érkezett 2

Amiben valószínűleg nem lesz hiba, az a hatékonyság. A Xiaominál figyelnek arra, hogy a használhatóság kifogástalan maradjon. A mosogatást hat különféle programmal végezhetjük, amik között a gyorsmosástól az intenzív tisztításig mindent megtalálunk. A legrövidebb mosás 28 percig tart, eközben a víz hőfoka 55 fok. Ha nagyon koszosak az edények, akkor választhatjuk az intenzív módot, aminek hossza több, mint két óra, a vízhőfok pedig eléri a 75 fokot.

Xiaomi Mijia VDW0401M, okos mosogatógép érkezett 3

Mivel Xiaomi termékről beszélünk, azt gondolom, hogy senkit nem lep meg a tény, a mosogatógép wifi kapcsolattal is rendelkezik. Ha pedig van benne wifi, akkor az sem lesz meglepő, hogy ez egy “okos” mosogatógép, ami beilleszthető a Xiaomi okosotthon ökoszisztémájába a Xiaomi Home telefonos applikáción keresztül.

Kinek ajánlható a gép? Ahogy feljebb írtam, a kis méret miatt, leginkább kisebb háztartásokban lehet helye. Bár a gyártó anyagai szerint egy négytagú családot kiszolgál, ez csak nagy jóindulattal, vagy minden nap több program lefuttatásával képzelhető el. Azt gondolom, hogy maximum két főre, illetve olyan helyekre lehet érdemes megvenni, ahol nagyon kicsi a konyha, és más mosogatógép elhelyezésére nincs mód.

Xiaomi Mijia VDW0401M, okos mosogatógép érkezett 4

Végül az ár, ami sokakat el fog rettenteni a vásárlástól. Szerencsére egyelőre csak elővételről van szó, így reménykedhetünk benne, hogy a szállítás elindulása után olcsóbban is meg fogjuk kapni, mert a 390 dolláros vételár, ami nagyjából 144 ezer forintot jelent, finoman szólva is értelmetlenné teszi a beszerzését. Azért, ha lesz jobb ajánlat írunk még a gépről.

Ha szeretnéd mégis megvásárolni, akkor itt megtalálod:

Xiaomi Mijia VDW0401M mosogatógép

További Xiaomi teszteket, köztük konyhai gépek tesztjeit itt találod.


 

Főbb jellemzői:

●  Sterilizálás és fertőtlenítés, kettős hatású, tiszta,  99,99% -os sterilizálási sebesség 

 6D dupla permetező rendszer 

●  Támogatja a Mijia APP és a Xiaoai hangvezérlést

●  mosogatáshoz, sterilizáláshoz, fertőtlenítéshez, szárításhoz és tároláshoz használható

●  Asztal ingyenes telepítése

Leírás

Márka: Mijia 
Modell: VDW0401M
Szárítógép: Ventilátoros szárítás
Programok száma: 6 féle mosogatás
Standard vízfogyasztást: 5,3L (energiatakarékos mosás)
Névleges víznyomás : 0,04-0,4 MPa
Vezérlő módszer: Gombos vezérlés
Teljesítmény: 900 W
Feszültség: 220 V
Frekvencia: 50 Hz
Munkaidő: 90 – 120 perc

Dimenzió Termék súlya: 12,5 kg
Termékméret: 44,2 x 46,15 x 41,9 cm 
Csomag tartalma
1 x mosógép, 1 x F22 finom menetes adapter, 1 x F20 menetes adapter, F20, 1 x F20 durva menetes adapter, 1 x kis kulcs, 1 x M24 alj adapter, 1 x M22 alj adapter, 1 x M20 alj adapter , 1 x szívócső, 1 x vízbevezető cső, 1 x lefolyócső, 1 x szorító, 1 x háromutas szelep, 1 x gyors üzembe helyezési útmutató, 1 x kézi

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.