Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Mi 9T – bezuhant az ár, végre tényleg érdemes vásárolni

Xiaomi Mi 9T – bezuhant az ár, végre tényleg érdemes vásárolni

Annak ellenére, hogy a Xiaomi Mi 9T-t olcsóbb telefonnak kiáltották ki, eddig meglehetősen borsos árat kellett érte fizetnünk.

xiaomi mi 9t

Szerencsére a helyzet a napokban nagyot változott, így tényleg reális alternatíva lett a telefon a Xiaomi Mi 9 mellett. Tudjuk jól, az Mi 9T tényleg forradalmi abból a szempontból, hogy ez az első periszkóp kamerás mobilja a Xiaominak. Azt is tudjuk, hogy egyéb képességekben sem kell szégyenkeznie, hiszen a szuper AMOLED kijelző, a kijelző alatti ujjlenyomat szkenner és a három remek hátlapi kamera a felső kategóriába pozícionálja. Viszont a központi egység a Xiaomi Mi 9-cel ellentétben nem a Snapdragon 855, “csak” a Snapdragon 730. Persze ezt sem mernénk gyengének nevezni, sőt, de azért az, hogy eddig a két telefon szinte egy árban mozgott értelmetlenné tette az Mi 9T vásárlását.

Xiaomi Mi 9T 4G Phablet 6.39 inch Snapdragon 730 Octa Core 6GB RAM 128GB ROM 48.0MP + 13.0MP + 8.0MP Rear Camera 4000mAh Battery- Black

Nem mondjuk, hogy meglepetésként ért minket, hogy a Xiaomi Mi 9T ára alacsonyabb lett, várható volt, hogy az újdonság varázsának múlásával az ár beáll arra a szintre, ahol az igazi helye van, vagyis valahova a Xiaomi Mi 9 és a Xiaomi Mi 9SE ára közé. Ez most végre megtörtént, sőt olyannyira megtörtént, hogy a 6GB/64GB-os verzióknál az Mi 9SE nem egészen 30 dollárral kerül csak kevesebbe, így nem is kérdés, hogy ha választani kell, akkor az Mi 9T a nyerő a két telefon közül!

A lényeg tehát, hogy így nyár derekán igazi bomba árakat kaptunk a mobilokra, így, ha új telefont keresel magadnak, akkor most érdemes lecsapni rájuk!

Íme a friss kuponos árak:

A vám és ÁFA mentes Priority Line szállítás mind a két telefonnál ingyenes!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy bármit vennétek, vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.