Válassza az Oldal lehetőséget

Brutál telefonok – megérkezett a Blackshark 5-ös szériája!

Brutál telefonok – megérkezett a Blackshark 5-ös szériája!

A Black Shark a Xiaomi játékos divíziója, immár külön márkanévvel és céggel, de változatlanul a játékosok kegyeit keresve.

Brutál telefonok – megérkezett a Blackshark 5-ös szériája!

A Fekete Cápa, vagyis a Xiaomi BlackShark az igazi játékos telefonokat gyártó cég, lényegében nem is foglalkoznak mással, csak ezzel a vonallal. Most már ötödik éve kényeztetik el a felhasználókat jobbnál jobb készülékekkel, idén sinvs ez másként.

Brutál telefonok - megérkezett a Blackshark 5-ös szériája! 1

Az Eu piacra szokás szerint a Goboo webáruházba jutottak el először a telefonok, a Black Shark 5 és a Black Shark 5 Pro.

Brutál telefonok - megérkezett a Blackshark 5-ös szériája! 2

Ha szeretnétek megvásárolni őket, akkor az áruházban a bevezető akcióban találtok egy 30 eurós kupont, ehhez hozzácsaphattok még mínusz 5 eurót, ha frissen regisztráltok, és még mínusz hármat, ha használjátok a GOBOO1993 kuponkódot.

Vásárlás itt:

Természetesen a Pro verzió az erősebb a két telefon közül, így inkább ezt mutatom be, nektek! A központi egység nyilvánvalóan a Qualcomm 8th Gen 1 lett, ami megfelelő teljesítménnyel rendelkezik ahhoz, hogy minden játék akadásmentesen fusson a készüléken. Természetesen kapunk mellé 5G-t és Wifi6-ot is, hogy a kapcsolat sebessége se legyen akadály.

Brutál telefonok - megérkezett a Blackshark 5-ös szériája! 3

A készülékben 8- vagy 12 GB memória kerülhet, a háttértár 128 vagy 256 GB lehet. Van gyorstöltés, mégpedig 120 wattos, a leírás szerint ezzel 17 perc alatt csutkára tölthetjük a 4650 mAh kapacitású akkumulátort. A telefon kijelzője persze AMOLED, mi más is lehetne? A képátló 6,67 col, a képfrissítés 144 Hz, a fényerő pedig, kapaszkodjatok meg, 1300 nit.

Érdekesség, hogy a kijelző 7 fokozatban tudja megkülönböztetni az érintésünk erősségét, ez játékok közben jól jöhet.

Ha szeretnél ilyen mobilt, akkor jó, ha tudod, hogy a nagyobbik, 12/256 GB-os verziót már szállítják, ha megrendeled, de a kisebbik, olcsóbb készüléket most csak előrendelni tudod. Ennek szállítása csak egy hét múlva indul, addig előrendelheted a bevezető áron. Ráadás jó hír, hogy a vásárlók egy Black Shark fülest kapnak ajándékba a telefonok mellé.

Brutál telefonok - megérkezett a Blackshark 5-ös szériája! 4

A szállítás természetesen EU raktárból történik, gy se vám, se vámkezelés, se áfa fizetés nem terhel téged. Vásárlás a fenti linkeken keresztül!

Brutál telefonok - megérkezett a Blackshark 5-ös szériája! 5

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.