Válassza az Oldal lehetőséget

Van nekem egy kedvenc áruházam, igazi kincsesbánya!

Van nekem egy kedvenc áruházam, igazi kincsesbánya!

Persze nem mindenki fogja kincsesbányának gondolni, mert elég spéci az árukészlet.

Van nekem egy kedvenc áruházam, igazi kincsesbánya! 1

A céggel tavaly ismerkedtem meg, amikor lézergravírozót kerestem magamnak. Azóta elkészült már három cikk, amik közül az egyikhez tesztalanyt is küldte, legutóbb meg jó árakat kaptam, de hát ilyen egy jó együttműködés.

Van nekem egy kedvenc áruházam, igazi kincsesbánya! 2

Szeretem őket, mert lézergravírozó és 3D nyomtató témában marha jó áraik vannak, néha eszement akciókkal megfűszerezve. Lényegében minden menő kütyü ott van náluk, vagy ha nem is minden, az biztos, hogy találok olyat, amire szükségem van. Most például egy pumpát vettem, hogy a lézervágáshoz legyen normális, nem hangos, kettőhuszas megoldásom, amivel elég levegőt tudok az Air Assist-be pumpálni, hogy ne égjen meg az anyag.

Van nekem egy kedvenc áruházam, igazi kincsesbánya! 3

Ezt a hírecskét most azért írom, mert megkérdeztem, hogy tudnak-e adni egy kuponlistát, és tudtak. Ha pedig adták megosztom veletek is! Van EU raktáruk, de lényeges infó, hogy a kedves kapcsolattartóm azt mondta, vásárolhatunk nyugodtan kínai raktárból is. Ugyanis: For China warehouse, if there is a tax, they could pay it first, then provide receipt and contact support center and we will refund it.

Van nekem egy kedvenc áruházam, igazi kincsesbánya! 4

Vagyis, ha a kínai raktárból vásárolt terméket megvámolják, akkor kérjünk a költségekről bizonylatot, küldjük el az ügyfélszolgálatnak, és ők visszafizetik a költségeket. Mivel a kínaiak nem szeretnek felesleges kiadást meg kockázatot vállalni, ez olvasatomban azt jelenti, hogy a kínai raktárból érkező termékek is vámmentesen jönnek, de erre azért még sem merik az életüket tenni. Szóval, van 1-2 százalék esély a vámolásra, de ha megfogják a csomagot, a cehet a kínaiak állják!

Ez már csak azért is örvendetes, mert a kínai raktárhoz tartozó kuponok rendre 80-100 dollár kedvezményt adnak!

Szóval a lényeg. Ha 3D nyomtató vagy lézergravírozó ügyben kerestek beszerzési forrást, akkor a Made The Best áruházat melegen tudom ajánlani. Eddig minden rendben és gyorsan megérkezett. Van az áruházhoz kontaktom, szóval a problémás esetekben tudok segíteni itt is.

A fent említett kuponlistát itt találjátok:

Made The Best friss kuponok (2022.06.09.)

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.