Válassza az Oldal lehetőséget

Okosporszívó okosfogkefével? Fura ötlet!

Okosporszívó okosfogkefével? Fura ötlet!

Nem, még mindig nem ment el a kínaiak esze, nem a porszívóval fogunk fogat mosni!

Okosporszívó okosfogkefével? Fura ötlet!

Mindösszesen csak az történt, hogy a Geekbuyingnál úgy döntöttek, rittyentenek nekünk egy jó kis akciót az új Roborock porszívókra. A gondolatot tett követte, így nem csak kupont kapunk a gép mellé, hanem egy okosfogkefét is egy csomó pótfejjel.

Roborock Q7 Max Robot Vacuum Cleaner 2 In 1 Vacuuming and Mopping 4200Pa Powerful Suction LDS Navigation 3D Mapping with 470ml Dustbin 350ml Water Tank 5200mAh Battery APP Control- White

A Roborock amúgy, ha nem tudnád, a Xiaomi almárkája, szóval ez igazából egy Xiaomi produktum, és a Xiaomi Home app alatt használható. A Roborock Q7 az egyik legújabb fejlesztés a cég életében, erre kapjuk most az akciót. Röviden, hogy mit tud:

A szívóerő már a Roborocknál is elérte, sőt meg is haladta a 4000 Pa értéket, itt már 4200-at kapunk. Az akkumulátor 5200 mAh kapacitású, ezt 6 óra alatt lehet nulláról teletölteni. Ezzel a kapacitással 300 négyzetmétert tudunk egy körben kitakarítani, illetve, ha a MOP funkciót is használjuk “csak” 240 négyzetméret.

Roborock Q7 Max+ Robot Vacuum Cleaner with Auto-Empty Dock Pure Self Dust Emptying Recharging Dock LiDAR Navigation 4200Pa Suction with 470ml Dustbin 350ml Water Tank 5200mAh Battery APP Control - Black

A Roborock Q7 az egyik legfejletteb porszívó a piacon, így rengeteg értékes képességet kapott. A szokásos virtuális fal, nogo zóna, stb. mellett van több szint támogatás emeletes házakhoz, illetve képes 4 térkép egyidejű eltárolására is. Kiválaszthatunk külön szobát vagy szobákat a takarításra, időzíthetjük a takarítást, satöbbi, satöbbi, satöbbi. Szóval mindent, és még kicsivel többet is tud a gép, mint amit ma a felső kategóriától elvárhatunk!

Roborock Q7 Max+ Robot Vacuum Cleaner with Auto-Empty Dock Pure Self Dust Emptying Recharging Dock LiDAR Navigation 4200Pa Suction with 470ml Dustbin 350ml Water Tank 5200mAh Battery APP Control - Black

A mostani akcióban választhatunk, hogy az új Roborock Q7-et önürítős dokkolóval vagy anélkül vesszük meg. Természetesen árban lesz egy méretes különbség, de mivel a Roborock a Xiaomi prémium márkája ezen nincs semmi csodálkoznivaló. Ha érkele titeket a gép, akkor az alábbi linkeken, a feltüntetett kuponkódokkal tudjátok megvenni. Természetesen fogkefével együtt!

Roborock Q7 dokkolóval – kuponkód: GKBQ7MAXP

Roborock Q7 dokkoló nélkül – kuponkód: 22SPRBF2

 

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.