Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek 2022 – Xiaomi Oclean X, kijelzős okosfogkefe 10 ezer forintért

Fekete Péntek 2022 – Xiaomi Oclean X, kijelzős okosfogkefe 10 ezer forintért

A hazai árak 17- és 22 ezer forint között szóródnak.

Fekete Péntek 2022 – Xiaomi Oclean X, kijelzős okosfogkefe 10 ezer forintért

Mindent tud. Okos, telefonos appal összeköthető, van rajta kijelző és a szokásos árnak kb. a feléért megvehetük most kuponnal. Mi lehet a bőkkenő? Semmi!

Fekete Péntek 2022 - Xiaomi Oclean X, kijelzős okosfogkefe 10 ezer forintért 1

Jó ideje okosfogkefém van nekem is. Szeretem, bár azt nem állítom, hogy minden nap azzal foglalkozom, hogy a kijelzőn nézegetem, hogy mennyire hatékonyan mostam fogat. Viszont, azért 2-3 hetente rá szoktam nézni, és olyankor elégedetten állapítom meg, hogy a technikám jó, nem látok 90 százalék alatti értéket.

Fekete Péntek 2022 - Xiaomi Oclean X, kijelzős okosfogkefe 10 ezer forintért 2

A Xiaomi okosfogkeféivel egy baj van csak. Nem túl olcsók. Persze a drágaság vagy olcsóság csak viszonyítás kérdése, mert az itthon kapható, hasonló tudású fogkefék karcolják a 100 ezer forintt (akár), ehhez képest pedig egy Oclean 25-30 ezer forintos ára nevetségesen kevés. De, ha a 25-30 ezer kevés, akkor mit mondjunk egy 13 ezer forintos árra?

Fekete Péntek 2022 - Xiaomi Oclean X, kijelzős okosfogkefe 10 ezer forintért 3

Nyugodtan ki merem jelenteni, hogy az Oclean X global verziója ennyi pénzért ajándék. Nem ismerek más fogkefét, ami ilyen tudást vagy csak ezt megközelítő tudást adna ennyi pénzért. De hogy lássátok nem csak a levegőbe beszélek. Az Oclean X Pro tavaly nyár elején, kb. 280 forintos dollár árfolyam mellett 19 ezer forintba került. Az Oclean X10 idén júliusban, kb. 400 forintos árfolyam mellett már 40 ezer forintba került. Ehhez mérjétek a 420 forintos dollárral a 13 ezer forintos árat.

Fekete Péntek 2022 - Xiaomi Oclean X, kijelzős okosfogkefe 10 ezer forintért 4

Nem is ragozom tovább. Ha szeretnéte magatoknak, vagy valakinek a családban egy igazán jó fogkefét, akkor ne habozzatok, mert az Oclean X akciós készlete 10 700 forintért nem sokáig fog tartani. A vásárláshoz használjátok a AE358D7611F1 kuponkódot itt:

 

Xiaomi Oclean X okosfogkefe

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.