Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi redmi 4A – a nap telefon ajánlata

Xiaomi redmi 4A – a nap telefon ajánlata

Ilyen kedvezményt sem kapunk minden nap.

xiaomi_redmi_4a_3.jpg

A Xiaomi Redmi 4A a cég belépő szintű telefonja, amiből a legtöbb fogy. Ez az a telefon, ami a legtökéletesebben összehangolt komponenseknek hála a legolcsóbban adja a vásárlójának azt az érzést, amit én Xiaomi élménynek hívok.

xiaomi_redmi_4a_1.jpg

Ezt a telefont már több ízben is bemutattam, így ezt a részt most rövidre fogom. Az 5 colos HD kijelző mögött egy Snapdragon 425-ös központi egység dolgozik Adreno 308 grafikus gyorsítóval, ami mellett 2 GB memóriát és 16 GB háttértárat találunk. A kamerák 5- illetve 13 megapixelesek. A navigációhoz kapunk GPS, GLONASS és Beidou támogatást. Van benne 4.1-es Bluetooth és WiFi, plusz ami a legfontosabb, hogy a gyártó GLOBAL jelölését kapta, ami a lehető legtöbb szélessávú internet kapcsolatot támogat, így például a hazánkban használatos B20 800 MHz-es sávot is. Ezek a GLOBAL verziós darabok mindig drágábbak a kínai belpiacos modelleknél, ezért is nagy öröm, hogy a mostani akcióban 100 dollár alatt vásárolhatjuk meg.

xiaomi_redmi_4a_2.jpg

Ha szeretnél egy ilyen telefon, akkor a redmi4ath kuponkódot felhasználva nem kevesebb, mint 20 százalék kedvezményt kapsz az árból. Ez számszerűsítve 31 ezer forint helyett 25 500 forintos árat jelent, ráadásul rendelheted EU Express szállítással, ami az eladó ígérete szerint vám és ÁFA mentes érkezést ígér.

Itt megtalálod, de ne feledd használni a fenti kuponkódot: Xiaomi Redmi 4A 4G Smartphone  –  GLOBAL VERZIÓ

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.