Válassza az Oldal lehetőséget

A Xiaomi jobban tudja mi kell az embereknek mint az Apple?

Az biztos, hogy tanulnak az almás konkurens hibáiból!

mix2s.png

Hónapok óta érkeznek pletykák egy új Xiaomi telefonról, az Mi MIX 2S-ről, ami jelenleg forgalomban lévő Xiaomi Mi MIX 2 spéci kiadása lesz. Sokáig egyetlen kép keringet csak a neten, amin azt láthattuk, hogy a telefon olyan felül-középen belógó kamera és szenzor szigetet tartalmaz, mint az iPhone X. Szinte biztosak voltunk benne, hogy csak valami vicc lehet, és a ma kiszivárgott új kép tovább erősíti ezt a gyanút.

Persze a kép újabb kérdéseket is felvet. A renderelt fotó egy üvegfóliákat gyártó cégtől került ki. Azt láthatjuk, hogy a sok kritikát kapott iPhone X felé kijelző sehol nincs, ahogy azt is, hogy az elődhöz képest tovább keskenyedett a felső és az alsó keret is. A nagy kérdés, hogy ennyire vékony keret esetén hol lesz a kamera és a szenzorok helye. Az egyetlen épkézláb tipp, hogy a Xiaominál sikerült tovább csökkenteni a kamerához és szenzorokhoz szükséges helyet, így azok a jelenlegi MIX 2-höz hasonló módon az alsó sávban kapnak helyet.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.