Válassza az Oldal lehetőséget

Csekkold le ezt a számot!

Csekkold le ezt a számot!

Itt az új Corsair One Pro Plus és Elite; tessék kapaszkodni, mert ezek a legerősebb konfigurációk a vállalat One sorozatában.

corsair one update

Az új modellek folyadékhűtéssel felvértezett Intel Core i7-8700K processzorral, Z370-es lapkakészletű alaplappal és 2666 MHz-en ketyegő Vengeance LPX memóriákkal állnak neki a kihívásoknak; a Pro Plusban 16 GB-os kapacitással, még az Elite összeállításban már ennek duplájával számolhatunk. Közös pont a bivalyerős GeForce GTX 1080 Ti, mely természetesen szintén nem léghűtéses.

eliteone

A korábbi Pro modellek frissítéséből megszületett újdonságoknál a Corsair úgy gondolta, hogy a 480 GB-os M.2 NVMe SSD és a 2 TB-os merevlemez (2,5 hüvelykes méret, 5400-as percenkénti fordulatszám) még mindig megfelelő választás lesz – ha a kuckó méretére gondolunk (200 mm x 176 mm x 380 mm), akkor ez korrekt kapacitásnak tűnik. Az SFX formátumú tápegység kiváló példa rá, hogy egy minőségi alapokra épülő modellnél (80+ Gold minősítés) nem kell hatalmas teljesítményre igényt tartanunk, hiszen 500 watt elegendő a méregzsákoknak.

Royal Deluxe – I’m Gonna Do My Thing (telitalálat volt)

Az új Corsair One Pro Plus és Elite a friss alaplapi lapkakészlet ellenére sem mutat fejlődést az USB portoknál: USB 3.1 Gen 2 (egy Type-C és egy Type-A), két USB 3.0 és kettő USB 2.0 köszön vissza ránk a hátlapon. Nem került le a PS/2 sem, találunk egy S/PDIF interfészt is, azonkívül a DisplayPort 1.3, a HDMI 2.0 – ebből előre is raktak a VR eszközöknek – és a Gigabit Ethernet érdemel még figyelmet.

A Corsair One Pro Plus és One Elite már megvásárolható a vállalat weboldalán, előbbi 2800 dollár, utóbbi pedig egy Geforce Titan V-re rúg, azaz kereken 3000 zöldhasú.

Forrás: tomshardware.com