Válassza az Oldal lehetőséget

A legkirályabb csináld magad karácsonyfák!

A legkirályabb csináld magad karácsonyfák!

Legyél igazi geek, ne vágj ki egy fát a karácsony miatt!

A legkirályabb csináld magad karácsonyfák!

 

Ezernyi más módszer van, alant mutatjuk a legjobbakat.

1.

Egy egyszerű, fehérre festett fakeret, plusz némi dekorációs világítás. Oké, fogunk mi még ettől jobbat is mutatni!

10 DIY creative Christmas trees decorate your home C01

2.

Ha van egy állólámpánk, akkor némi kreativitással pillanatokon belül karácsonyfát varázsolhatunk belőle. Mint látjátok, ez nem épp egy klasszikus fa lett (a színe miatt), de ki mondta, hogy mindenképpen ragaszkodnunk kell a zöld színhez? Az alapanyag természetesen kartonpapír lesz, úgyhogy nem egy költséges projektről van szó.

10 DIY creative Christmas trees decorate your home C02

3.

Nagyon egyedi, nagyon modern, nagyon cool. A megfelelő hosszúságú lécekre egyszerűen felragasztjátok a fenyőágakat, majd az egészet a képen látható módon felhelyezitek a falra. 

10 DIY creative Christmas trees decorate your home C03

4.

Az előbbi módszer környezetkímélő változata, amikor színes papírokat használunk. Ez is elég mutatós, talán még egyszerűbben kivitelezhető is.

10 DIY creative Christmas trees decorate your home C04

5.

A kirakós stílus is nyerő ám! Most színes háromszögekből alkotjuk meg a karácsonyfát, kellő türelemmel az alábbi végeredmény jöhet össze.

10 DIY creative Christmas trees decorate your home C06

6.

Ez most egy kicsit komplikáltabb lesz, de ez sem mutat amúgy rosszul. A képen elvileg PVC csöveket láthatunk, tehát ez lenne az alapja, plusz a kiegészítő dekoráció, ami akár hagyományos karácsonyfadísz is lehet. Elég menő ez is, csak meglehetősen macerásnak tűnik.

10 DIY creative Christmas trees decorate your home C07

7.

Megint nem egy túlbonyolított módszer jön. Kellően hosszú karácsonyfa égősort akár úgy is kihúzhatunk, mintha az maga a karácsonyfa lenne. Jó, ez most kicsit hülyén hangzott, inkább nézzétek meg a lenti képet!

10 DIY creative Christmas trees decorate your home C08

8.

A minimalista stílus élharcosa látható alant. Az absztrakt gondolkodás eme megnyilvánulása gyakorlatilag két háromszög összeillesztésében manifesztálódik, kellő díszítéssel még ebből is kisülhet valami. Talán.

10 DIY creative Christmas trees decorate your home C09

Nálatok hogy fog kinézni idén a karácsonyfa?

Forrás: Gearbest

A szerzőről