Válassza az Oldal lehetőséget

Akciós az EACHLINK H6 Mini TV Box!

Akciós az EACHLINK H6 Mini TV Box!

Rögtön mondjuk, hogy miért is érdekes ez.

h6 nyito

 

EACHLINK H6 Mini TV Box – 35,99 dollár

Részletes beszámoló még nem készült róla, ennek hiányában kénytelenek lesztek látatlanban elhinni nekünk, hogy a kütyü tényleg itt van nálunk, mert bizony ez a helyzet. Az EACHLINK H6 Mini TV Box legalább 3 hete teljesít szolgálatot nálam, úgyhogy nagyjából már képben vagyok a kütyü képességeit illetően. Elsőként is fontosnak tartom leszögezni, hogy a médialejátszó szolid igények mellett „asztali PC-ként” is használható, mert az Allwinner H6 rendszerchip kellően gyorsnak mondható ehhez. A SoC munkáját 3 GB RAM támogatja, a belső tárhely mérete 32 GB (ebből kb. 25 GB marad üresen), akár hiszitek, akár nem, ezek az erőforrások gördülékenyen kezelik az alkalmazás-váltásokat, elégségesek a Google Chrome böngészőnek, még akár az egyszerűbb játékoknak is megfelelőek. 

eachlink h6

A hardveres rész véleményem szerint jónak mondható – főleg ennyiért –, az USB 3.0-s port révén a fájlátvitel is fürgén zajlik, praktikus az előlapi kijelző, van rajta TF foglalat, Ethernet aljzat és HDMI is, tehát kényelmesen hozza a kötelezőt. Sajnos erősebb melegedés tapasztalható terhelés alatt, a stabilitással viszont nem voltak problémák, remélhetőleg ez így is marad a jövőben is.

A szoftveres szekció meglehetősen puritán, ez nem az a médialejátszó lesz, ami a dobozból kivéve azonnal teljes értékű élményt kínál. Első körben a navigációs sáv hiányát kell pótolnunk, aztán egy korrekt lejátszót is telepítenünk kell, szóval lesz vele némi munka ezen a téren, de mint látjátok, most aztán tényleg nem kérnek el érte egy vagyont!