Válassza az Oldal lehetőséget

BLUETTI AC70 Power Station a Black Friday és Cyber Monday akciókban

BLUETTI AC70 Power Station a Black Friday és Cyber Monday akciókban

A november az akciók időszaka, és a BLUETTI is kiveszi a részét az akciózásból, hiszen akár 25%-os kedvezményt kínál különböző áramellátó termékeire a november 24-27. között megrendezésre kerülő Black Friday & Cyber Monday leárazás során.

BLUETTI AC70 Power Station a Black Friday és Cyber Monday akciókban

A legjobb ajánlatokat olyan erőművekre kaphatod, mint az AC180 és az AC200MAX, amiknek ára 200 euróval lett megvágva. Akár karácsonyi ajándékot vásárolsz, akár magadat akarod meglepni, itt az alkalom, hogy sokat spórolj. De ez még nem minden, mert fel kell készülnöd a BLUETTI legújabb innovációjának, az AC70-es erőműnek a bemutatójára is, ami december 12-re tervezett megjelenés mind a hivatalos weboldalon, mind az Amazonon, az AC70 azt ígéri, hogy újra definiálja a hordozható áramellátási megoldásokat.

 

BLUETTI AC70: A Powerstation újradefiniálva

A mindössze 10 kiló tömegű AC70 jelentős, 768 Wh kapacitással rendelkezik, 1000 W folyamatos teljesítményt és 2000 W csúcsteljesítményt kínál. Az előd 716 Wh/1000 W-os EB70-hez képest jelentős fejlesztésekkel rendelkezik: nagyobb erő, gyorsabb töltés, UPS funkció és felhasználóbarát kialakítás. A gyártó szerint ilyen lesz az, amikor a sokoldalúság találkozik a teljesítménnyel.

BLUETTI AC70 Power Station a Black Friday és Cyber Monday akciókban 2

A robusztus 2000 W-os csúcsteljesítményével az AC70 képes kezelni az olyan eszközöket, mint a mini vízforralók, hajszárítók és kisebb elektromos szerszámok. Két 230 V-os váltóáramú konnektorral, két nagysebességű USB-C csatlakozóval, két 18 W-os USB-A porttal és egy 12 V-os egyenáramú konnektorral rendelkezik, így sokoldalú választás mind szabadidős, mind professzionális használatra. Legyen szó terepmunkáról, kempingről vagy utcai vásárokról, az AC70 készülékkel mindenre felkészülhetsz.

Az AC70 töltése gyerekjáték az olyan lehetőségekkel, mint a váltóáramú hálózat, az autó, a generátor és a napelemek. A mellékelt váltóáramú töltőkábel segítségével mindössze 45 perc alatt 80%-ra, vagy 1,5 óra alatt teljessen feltöltheted a készüléket. A napelemekhez csatlakoztatva optimális napsütés esetén mindössze 2 óra alatt teljesen feltöltheti a tárolót. Az AC70 UPS funkcióval ellátott tartalék tápegységként is funkcionál, így áramkimaradás esetén gyors, 20 ms alatt zökkenőmentes átmenetet biztosít. Laptopjai, modemjei és routerei zavartalanul tovább működnek, ha a hálózat leáll.

BLUETTI AC70 Power Station a Black Friday és Cyber Monday akciókban 3

Az AC70 beépített fogantyúval rendelkezik a könnyű hordozhatóság érdekében. Világos és nagyobb LCD-képernyője valós idejű működést mutat, például a töltési és kisütési teljesítményt, az akkumulátor szintjét és egyebeket. Bluetooth-on keresztül csatlakozik mobiltelefonodhoz, és a BLUETTI alkalmazással ellenőrizheted és módosíthatod a beállításait, például a töltési mód váltását a Turbo, a Standard és a Silent között, vagy az ECO üzemmód aktiválását az energiatakarékosság érdekében.

A biztonságos lítium-vasfoszfát akkumulátor kémiával épített AC70 több mint 2500 ciklusos élettartammal büszkélkedhet, amire a BLUETTI öt év garanciát is vállal.
Ne hagyd ki ezt a megfizethető árú UPS erőművet, és a BLUETTI Black Friday és Cyber Monday ajánlatait, az alábbi linken mindent megtalálsz.

 

Bluetti Black Friday és Cyber Monday ajánlatok

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.