Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek – Kupont kapott a BlitzWolf BW-BL1 Bluetooth Transmitter

Fekete Péntek – Kupont kapott a BlitzWolf BW-BL1 Bluetooth Transmitter

A BlitzWolf BW-BL1 két eszközhöz tud csatlakozni egy időben.

Fekete Péntek – Kupont kapott a BlitzWolf BW-BL1 Bluetooth Transmitter

A BlitzWolf® BW-BL1 bluetooth V5.0 vezeték nélküli audio átalakító egy multifunkcionális eszköz, amely lehetővé teszi audio eszközök egyszerű csatlakoztatását és használatát bluetooth technológia segítségével. Ez a kis méretű, de nagy teljesítményű adapter ideális választás a Nintendo Switch, PS5, TV, PC, laptopok, fejhallgatók és még az Apple AirPods Pro felhasználói számára.

A BW-BL1 modell a legújabb bluetooth V5.0+EDR technológiát használja, amely biztosítja a gyors és stabil kapcsolatot a készülékek között. A támogatott protokollok közé tartozik az A2DP, AVRCP, AFH, HFP és HSP, amelyek széleskörű kompatibilitást biztosítanak különböző eszközökkel. A működési frekvenciasáv 2,402 GHz és 2,480 GHz között van, ami zökkenőmentes audio átvitelt tesz lehetővé.

Fekete Péntek - Kupont kapott a BlitzWolf BW-BL1 Bluetooth Transmitter 1

Az adapter két típusú bemeneti porttal rendelkezik: USB Type-C és USB A (átalakítóval), így könnyen csatlakoztatható különböző eszközökhöz. A tápellátását a konzol vagy egy külső tápegység biztosítja, ami rugalmas használatot tesz lehetővé. A készülék képes támogatni a kettős adatfolyamot is, ami azt jelenti, hogy egyetlen átalakítóval egyszerre két bluetooth hangszóróhoz vagy fejhallgatóhoz is csatlakoztatható, ugyanazon kodeket használva.

A bluetooth hatótávolsága több mint 10 méter, ami elegendő távolságot biztosít a kényelmes használathoz otthon vagy irodai környezetben. A készüléken található gombok segítségével könnyen újracsatlakoztatható, illetve gyorsan párosítható a kívánt eszközökkel. A BW-BL1 kompatibilis a Nintendo Switch, TV-k, laptopok, PC-k és projektorokkal, így széleskörű felhasználási lehetőségeket kínál.

Fekete Péntek - Kupont kapott a BlitzWolf BW-BL1 Bluetooth Transmitter 2

Méretei mindössze 30 mm x 45 mm x 10 mm, ami rendkívül kompakt és hordozható, így könnyen magával vihető bárhová. A csomag tartalmaz egy bluetooth V5.0 átalakítót, amely fekete színben kapható.

Összességében a BlitzWolf® BW-BL1 egy kiváló eszköz azok számára, akik vezeték nélküli audio megoldást keresnek különböző eszközeikhez. Könnyű használata, kis mérete és széleskörű kompatibilitása miatt ideális választás a modern technológiai igényekhez.

Megrendelés esetén a transzmittert lengyel raktárból küldik, ára a BG020bb7 kuponkóddal 3100 forint itt:

 

BlitzWolf BW-BL1 Bluetooth Transmitter

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.