Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek – 44 ezerért kapjuk a BlitzWolf V2 projektort

Fekete Péntek – 44 ezerért kapjuk a BlitzWolf V2 projektort

Szeretem a BlitzWolf V2-t, remélem az is szeretni fogja, aki megnyeri a karácsonyi nyereményjátékban.

Fekete Péntek – 44 ezerért kapjuk a BlitzWolf V2 projektort

A Blitzwolf V2 1080P Android Projektor egy modern és sokoldalú eszköz, amely kiválóan alkalmas otthoni szórakozásra, filmvetítésekre. Ez a kompakt, hordozható projektor az Android 9.0 operációs rendszert futtatja, ami széleskörű alkalmazások és szolgáltatások elérését teszi lehetővé, beleértve a Google Assistant támogatást is. A projektor fizikai felbontása 1920 x 1080p, ami valódi Full HD képminőséget biztosít. A 150 ANSI lumen fényerő elegendő ahhoz, hogy világos és éles képet nyújtson sötétebb környezetben. A 3,5 hüvelykes LCD kijelző technológia biztosítja a képek tisztaságát és színhűségét.

Fekete Péntek - 44 ezerért kapjuk a BlitzWolf V2 projektort 1

A projektor automatikus vízszintes trapézkorrekcióval rendelkezik, ami lehetővé teszi a kép gyors és egyszerű beállítását anélkül, hogy manuálisan kellene állítgatni a projektor helyzetét. Ez a funkció különösen hasznos, ha a projektor nem közvetlenül a vetítési felület előtt helyezkedik el. Az eszköz 2,4 Ghz/5 Ghz kettős sávú Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik, ami gyors és stabil internetkapcsolatot biztosít. A beépített 5 W-os hangszórók kiváló hangminőséget nyújtanak, így nem szükséges külön hangrendszer csatlakoztatása a projektorhoz.

Fekete Péntek - 44 ezerért kapjuk a BlitzWolf V2 projektort 2

A projektor méretei 190 x 130 x 140 mm, ami kompakt méretűvé teszi, így könnyen szállítható és tárolható. A csomag tartalmazza a projektort, a távirányítót, a tápkábelt, egy állványt és a termék használati útmutatóját. A projektor súlya mindössze 1,25 kg, ami hordozhatóságát tovább növeli.

A gépet most kínai raktárból tudjuk megrendelni, ára a BGBD095 kuponkóddal 44 188 forint, az érkezés várható ideje december 14-19.

 

BlitzWolf V2 projektor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.