Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek – kijelzőt kapott az iMars új autós kamerája

Fekete Péntek – kijelzőt kapott az iMars új autós kamerája

Az új iMars X16 menetrögzítő alig drágább, mint a kijelző nélküli verzió.

Fekete Péntek – kijelzőt kapott az iMars új autós kamerája

Az iMars 1,47 hüvelykes kijelzővel rendelkező autós fedélzeti kamera egy modern és hatékony eszköz a járművezetők számára, amely biztosítja a biztonságos és felügyelt vezetést. A kamera 140 fokos széles látószögű objektívvel rendelkezik, ami lehetővé teszi a széles körű rálátást az útra és annak környezetére, csökkentve ezzel a vakfoltokat és biztosítva a teljes körű megfigyelést. A kamera 1920x1080p felbontású videókat rögzít, ami tiszta és részletgazdag képet biztosít. A 30 képkocka/másodperc sebességű videó rögzítés lehetővé teszi a sima és folyamatos felvételek készítését. A készülék MP4 (H2.64) formátumban tárolja a videókat, ami széles körű kompatibilitást biztosít a különböző eszközökkel.

Fekete Péntek - kijelzőt kapott az iMars új autós kamerája 1

A kamera G-szenzorral (gravitációs érzékelővel) van felszerelve, amely automatikusan rögzíti és zárolja a jelenlegi videót váratlan rázkódások vagy ütközések esetén, megakadályozva ezzel a fontos felvételek felülírását a hurok rögzítés során. Ez különösen hasznos funkció balesetek vagy kritikus események dokumentálásához. A kamera folyamatos hurok rögzítési funkcióval rendelkezik, amely 1, 3 vagy 5 perces intervallumokban törli a legrégebbi felvételeket, amikor a tárhely megtelik, így biztosítva, hogy mindig a legfrissebb események legyenek rögzítve. A beépített mikrofon lehetővé teszi a hang rögzítését, így nem csak a vizuális, hanem az audió információk is megőrződnek.

Fekete Péntek - kijelzőt kapott az iMars új autós kamerája 2

A kamera 1,47 hüvelykes nagyfelbontású kijelzővel rendelkezik, amely könnyű navigációt és gyors beállítások ellenőrzését teszi lehetővé. A kamera 5V és 12V kompatibilis tápellátással működik, és Type-C csatlakozóval van ellátva. A működési hőmérsékleti tartomány -20° és +75° között van, míg a tárolási hőmérséklet -30° és +85° közötti. Az iMars autós fedélzeti kamera ideális választás azok számára, akik egy megbízható, könnyen használható és magas minőségű videó rögzítési képességgel rendelkező eszközt keresnek járműveikhez, legyen szó mindennapi vezetésről vagy hosszabb utazásokról.

A menetrögzítőt egyelőre kínai raktárból tudjuk megrendelni, ára a BGBD118 kuponkóddal 10 600 forint, az érkezés várható ideje december 10-14.

 

iMars X16 menetrögzítő kamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.