Válassza az Oldal lehetőséget

Ha foglalatod van, de jó lámpád nincs, akkor ez tetszeni fog

Ha foglalatod van, de jó lámpád nincs, akkor ez tetszeni fog

Garázslámpának árulják, de nyilván jó lesz ez máshova is.

Ha foglalatod van, de jó lámpád nincs, akkor ez tetszeni fog

Az E27 LED garázslámpa magas teljesítményű, 100 W-os világítási megoldást kínál, amely ideális a garázsok és ipari területek, meg mindenféle egyéb helyiségek megvilágításához. Az egyedi, hajtogatható kialakítás lehetővé teszi a fény irányának szabályozását az adott igényeknek megfelelően. Az IP-védettségű, vízálló jellemzője biztosítja, hogy különböző környezetekben is használható legyen, beleértve a párás helyeket is, mint például garázsok vagy ipari területek.

Ha foglalatod van, de jó lámpád nincs, akkor ez tetszeni fog 2

A lámpa fekete színű, és választható fehér (6000K) vagy meleg fehér (3000K) fény színben. A fogyasztása 100 W, ami erős és hatékony megvilágítást tesz lehetővé. Az E27-es izzó típusa széles körben elterjedt, így könnyen beszerezhető és cserélhető. A csomag súlya 280 gramm, mérete pedig 141412.5 cm, ami könnyű telepítést és kezelhetőséget biztosít. A csomag tartalmaz egy lámpát, amely készen áll a használatra.

A lámpát kínai raktárból tudod megrendelni, ára ~5400 forint itt:

 

E27 LED garázslámpa

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.