Válassza az Oldal lehetőséget

17 ezer forint alatt az akkumulátoros autómosó pisztoly

17 ezer forint alatt az akkumulátoros autómosó pisztoly

Csak egy slag meg a slagba víz kell, és indulhat a nagy nyomású mosás!

17 ezer forint alatt az akkumulátoros autómosó pisztoly

Télen nem szerencsés autót mosni, valószínűleg ezért alacsony még az ára a pisztolynak. Cseh raktárból jön, jövő héten már nyomhatod is a vizet a karosszériára!

17 ezer forint alatt az akkumulátoros autómosó pisztoly 1

Ez az autómosó kényelmet és hordozhatóságot kínál az autó külső megtisztításához. A vezeték nélküli kialakítás és a nagy teljesítményű akkumulátor lehetővé teszi a bárhol történő tisztítást a zsinórok hurcolása nélkül. Az autómosás megkezdéséhez egyszerűen csatlakoztasd a vízcsövet bármilyen vízforrásra (aka. csap). A gép háromféle kivitelben kapható: A típus 1 akkumulátorral, B típus 2 akkumulátorral és C típus akkumulátor nélkül. A mostani ajánlatban a két akkus csomag érhető el a címben jelzett áron!

17 ezer forint alatt az akkumulátoros autómosó pisztoly 2

Az ABS és réz anyagból készült gép csúcsértéke 35 bar, az akkumulátor kapacitása pedig 1200 mAh. A töltő feszültsége AC 110-240V 50/60Hz, a slag hossza pedig 5 m. Minden típushoz tartozik egy hosszabbító rúd, 0°-os és 40°-os fúvókák, habtartály, vízcsőcsatlakozó és szűrő.

17 ezer forint alatt az akkumulátoros autómosó pisztoly 3

Amennyiben az autómosógéppel problémák merülnek fel, a használati útmutató hasznos tippeket ad a hibaelhárításhoz. A víznyomás javítható a fúvóka cseréjével, az alacsony víznyomás pedig az akkumulátor lemerülése miatt lehet, amelyet fel kell tölteni.

17 ezer forint alatt az akkumulátoros autómosó pisztoly 4

Ha megtetszett a cucc, akkor a fentiek szerint, a 17 ezer forint alatti áron a két akkus csomagot rendelheted meg cseh raktárból. Kupon nincs, rendelés az alábbi hivatkozásról:

Akkumulátoros autómosó pisztoly

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.