Válassza az Oldal lehetőséget

KKMOON műanyag javító a sérült lökhárítókhoz

KKMOON műanyag javító a sérült lökhárítókhoz

A KKMOON segítségével profi munkát végezhetsz otthon.

KKMOON műanyag javító a sérült lökhárítókhoz

A KKMOON Handy Plastics Welders egy innovatív eszköz, amelyet kifejezetten a műanyag alkatrészek, mint például autó lökhárítók javítására terveztek. Ez a készülék ideális választás lehet azok számára, akik egy egyszerűen kezelhető, mégis hatékony megoldást keresnek műanyagok javítására. A készülék ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy kényelmesen illeszkedjen a felhasználó kezébe, lehetővé téve a gyors és hatékony munkavégzést. A hegesztőgép működési elve a műanyagba történő kapcsok hegesztésén alapul, ami erős és tartós javítást eredményez.

KKMOON műanyag javító a sérült lökhárítókhoz 1

A KKMOON műanyag hegesztő készülék különlegessége a rozsdamentes acélból készült kapcsok használata, amelyek hosszú távú megbízhatóságot biztosítanak, valamint a hullámos kapocs kialakítás, ami növeli a javított részek terhelhetőségét és ellenálló képességét. A készülék műszaki jellemzői között szerepel az EU, USA és UK csatlakozók közül választható típus, ABS anyaghasználat, 0,5 A bemeneti áram, 0-50 V kimeneti feszültség, 0-15 A kimeneti áram és 0-50 W kimeneti teljesítmény. A készülék túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik, méretei 230 x 160 x 45 mm, a tápkábel hossza 1,30 m, és a súlya 498 g.

KKMOON műanyag javító a sérült lökhárítókhoz 2

A csomag tartalma magában foglalja a műanyag hegesztő gépet, különböző típusú kapcsokat (lapos, külső sarok, belső sarok, hullámos), egy hordozó dobozt és egy angol nyelvű használati utasítást. A készülékkel kapcsolatos további részletekért és a használati útmutatóért kérjük, olvassa el a mellékelt dokumentációt. Ezt a gépet német raktárból küldik, a várható szállítási idő a megrendelést követő 4-6 munkanapon belül várható. A szerszám ára ~6800 forint itt:

 

KKMOON műanyag javító

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.