Válassza az Oldal lehetőséget

ADO mate3 – amikor már a bringagyártó is hangszórót gyárt

ADO mate3 – amikor már a bringagyártó is hangszórót gyárt

Egész pofás, zsebre vágható hangszóró lett az ADO mate3.

ADO mate3 – amikor már a bringagyártó is hangszórót gyárt

Az ADO mate3 Premium Mini Wireless Stereo BT Speaker Box egy kompakt, elegáns és praktikus Bluetooth hangszóró, amely kiváló hangminőséget és hordozhatóságot kínál. Ez a készülék ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének minőségi hangzást élvezni otthon, irodában vagy útközben. Az ADO mate3 hangszóró magas minőségű alumíniumból és ABS műanyagból készült, ami elegáns megjelenést és tartósságot biztosít. A kompakt, négyzet alakú kialakításának köszönhetően könnyen hordozható, és ellenáll a rázkódásnak, porosodásnak, kopásnak és csúszásnak.

ADO mate3 - amikor már a bringagyártó is hangszórót gyárt 1

A hangszóró intelligens hangrendszerrel és hangszóróerősítővel rendelkezik, amely tiszta, éles és telt hangzást biztosít. A hírek szerint a kis méret ellenére a hangszóró meglepően nagy hangerőt képes produkálni, így tökéletes választás lehet zenehallgatáshoz, nyelvtanuláshoz vagy vagy akármihez, amihez hangszóróra van szükséged. A beépített, újratölthető 1800 mAh kapacitású akkumulátor hosszú, körülbelül 15-20 órás üzemidőt biztosít egyetlen töltéssel. A Bluetooth 2.1 vezeték nélküli kapcsolat gyorsan és stabilan csatlakozik különböző eszközökhöz, mint például iPhone, Samsung okostelefonok, táblagépek, PC-k és laptopok. A hangszóró NFC funkcióval is rendelkezik a még egyszerűbb párosítás érdekében.

ADO mate3 - amikor már a bringagyártó is hangszórót gyárt 2

A hangszóró méretei 5,1 x 5 x 4,8 cm, súlya pedig csak 114 gramm, ami rendkívül hordozhatóvá teszi. A csomag tartalmaz egy töltőkábelt és egy angol nyelvű felhasználói kézikönyvet. A mate3 nem is túl drága, hiszen ~6300 forintot kérnek csak érte. Kínai raktárból szállítják a megrendelést követő 24 órán belül, a várható érkezés 11-18 munkanapon belül. Vásárlás itt:

 

ADO mate3 Bluetooth hangszóró

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.