Válassza az Oldal lehetőséget

Bluetooth hangszórók a Toshibától

A Toshiba bemutatta két új, hordozható, vezeték nélküli hangszóróját, a TY-SP1EU és a TY-SP3EU típusokat. A sokféle helyzetben – például baráti összejöveteleken zenehallgatásra vagy akár konferenciabeszélgetésekre munka közben – egyszerűen használható eszközök kiváló hangélményt nyújtanak.

TY-SP1 01

A Toshiba TY-SP sorozatú eszközei Bluetooth® kapcsolat segítségével a szabványt támogató készülékek egyszerű illesztését teszik lehetővé. A táblagépen vagy okostelefonon tárolt hanganyagok között a TY-SP1EU és a TY-SP3EU típusú hangszórók segítségével könnyedén kereshetjük meg az éppen hallgatni kívánt zeneszámot. Mindkét modell vonalbemenettel is rendelkezik, így a Bluetooth szabványt nem támogató berendezések is egyszerűen csatlakoztathatók. A kiválóan hordozható és sokoldalú modellekkel bárhol elkezdődhet a parti, mindenütt kristálytiszta és részletgazdag hangélményben lehet részünk.

TY-SP3 K_03

 

A TY-SP1EU típusú hangszóróba egy rendkívül érzékeny mikrofont építettek be, így kiválóan alkalmas konferenciahívásokra vagy kihangosított telefonbeszélgetésekre. A partner hangja tisztán, érthetően és hangosan hallható, míg a saját beszédünket a rendszer felerősíti, így az eszköz zökkenőmentes és tökéletesen érthető telekonferenciát tesz lehetővé. A kompakt kialakításnak köszönhetően telepítése bárhol nagyon egyszerű, így a tárgyalások bármikor pillanatokon belül elkezdődhetnek.

A minőségi basszus hangzást a beépített mélysugárzó biztosítja. A kiválóan hordozható eszköz bármilyen összejövetelen, kerti partin, táborozáskor, vízparton vagy akár otthon minden nehézség nélkül használható.

A hófehér színben kapható, 100 g tömegű TY-SP1EU mintegy 8 óra üzemidejű beépített akkumulátorral rendelkezik, így a kiváló hangzást akár egész nap élvezhetjük.

A Toshiba TY-SP1EU és TY-SP3EU típusú vezeték nélküli, hordozható hangszórói 2013 negyedik negyedévében kerülnek az európai boltokba.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.