Válassza az Oldal lehetőséget

Újabb LG OLED TV mutatkozott be

Újabb LG OLED TV mutatkozott be

Az LG a berlini IFA 2013 kiállításon mutatja be legújabb OLED készülékét, a GALLERY OLED TV-t. A vállalat újgenerációs tévékből álló termékcsaládjának új tagja, az 55EA8800 elegáns, visszafogott keretet kapott, amelybe beépítve a nagy teljesítményű, de diszkrét Canvas hangszórók is helyet kaptak.

Gallery Mode_PRESS

Az 55EA8800-as modell 55 hüvelykes (140 cm) képernyőjét egy mutatós keret öleli körbe. A káva azonban több mint dizájnelem: egy 2.2 csatornás hangrendszert rejt, amely az LG új Canvas hangszóróit foglalja magában. A festmények keretéhez hasonló kialakításban ügyesen álcázott, előre néző Canvas hangszórók a képi élményt gazdag, telt hangzással egészítik ki. A művészet témaköréhez kapcsolódóan a galéria üzemmódban a felhasználók többek között Vincent van Gogh, Paul Gauguin és más neves festők remekműveit tekinthetik meg nagy felbontásban. A galéria üzemmódban a családi fotókat is lehetőségünk van végignézni.

GALLERY OLED_TV

 

Az LG idén már felkeltette a vásárlók, a média és a szórakoztatóelektronikai ipar figyelmét azzal, hogy kereskedelmi forgalomban elérhetővé tette első 55 hüvelykes (140 cm) OLED TV-jét és az első 55 hüvelykes (140 cm), hajlított képernyővel rendelkező CURVED OLED TV-t. A vállalat áttörést jelentő OLED TV-i a szabadalmaztatott WRGB technológiát alkalmazzák, amely extra fehér subpixelekkel rendelkezik, gondoskodva az élesebb és élethűbb képek megjelenítéséről. Az LG hihetetlenül keskeny és könnyű OLED TV-je rendkívül széles betekintési szöggel bír, így bármilyen szögből nézzük, a tévé mindig tökéletes képminőségről gondoskodik.

A GALLERY OLED TV-t még ebben a hónapban bevezetik a németországi piacra, amelyet a későbbiekben más országok is követnek majd.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.