Válassza az Oldal lehetőséget

10 ezer forint alatt a DM50 okosóra nagy AMOLED kijelzővel

10 ezer forint alatt a DM50 okosóra nagy AMOLED kijelzővel

A DM50 azoknak fog bejönni, akik a hagyományos kerek számlapért vannak oda.

10 ezer forint alatt a DM50 okosóra nagy AMOLED kijelzővel10 ezer forint alatt a DM50 okosóra nagy AMOLED kijelzővel 1

A DM50 1,43-Inch AMOLED Full Touch Screen Smart Sports Watch, egy modern és stílusos okosóra, amely számos funkcióval rendelkezik a mindennapi élet és a sporttevékenységek támogatására. A DM50 okosóra 1.43 hüvelykes AMOLED HD teljes érintőképernyővel rendelkezik, amely éles és tiszta képet biztosít. A kijelző nagy felbontású, 466 x 466 pixeles, így minden részlet jól látható rajta. Az óra elegáns kialakítása és több színben (fekete, ezüst, zöld) kapható változatai lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a stílusának megfelelő modellt.

Az óra Bluetooth 5.0 BLE kapcsolattal rendelkezik, ami biztosítja a stabil és gyors kapcsolatot az Android 8.0 és újabb, valamint iOS 12.0 és újabb operációs rendszerekkel rendelkező okostelefonokkal. A beépített egészségügyi monitorozó funkciók (például a szívritmus, véroxigénszint és alvásfigyelés) segítenek a felhasználónak nyomon követni és javítani az egészségi állapotát. Az aktivitáskövető funkció többféle mozgásformát támogat, így a felhasználók tudományosan követhetik nyomon edzéseiket. A 400 mAh-s akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít: akár 12 napos működést és 35 napos készenléti időt. Az IP68 vízálló besorolás azt jelenti, hogy az óra ellenáll a kézmosásnak, az esőnek és az izzadságnak, így különböző környezetekben is használható.

10 ezer forint alatt a DM50 okosóra nagy AMOLED kijelzővel 2

Az óra több nyelvet támogat, beleértve a kínait, angolt, oroszt, spanyolt, németet, olaszt, franciát, portugált, lengyelt, hébert, arabot és japánt, így széles körű felhasználói igényeket elégít ki. A felhasználók számos előre beállított számlapot választhatnak, vagy saját igényeiknek megfelelően testreszabhatják azokat. A DM50 méretei 5,59 x 4,93 x 1,43 cm, súlya pedig csak 69 gramm, így kényelmes viseletet biztosít. A csomag tartalmazza magát az okosórát, egy töltőkábelt és egy felhasználói kézikönyvet.

Az óra kínai raktárból rendelhető, ára ~9700 forint, a szállítás kezdete 24 órán belül, a várható érkezés 11-18 munkanap múlva. Vásárlás itt:

 

DM50 okosóra

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.