Válassza az Oldal lehetőséget

AW12 okosóra – ami nem tűnik okosnak

AW12 okosóra – ami nem tűnik okosnak

Az AW12 okosóra legnagyobb előnye, hogy teljesen hagyományos órának látszik.

AW12 okosóra – ami nem tűnik okosnak

Az AW12 okosóra nemcsak esztétikus megjelenésével, hanem számos praktikus funkciójával is kiemelkedik a piacon elérhető okosórák közül. A 1,28 hüvelykes teljes érintőképernyő IPS kijelző tiszta és részletgazdag képet nyújt, így minden információ jól látható rajta. Az óra háza és szíja rozsdamentes acélból készült, ami nemcsak stílusos és kényelmes viseletet biztosít, hanem tartósságot is garantál.

A beépített hangszóró és mikrofon segítségével közvetlenül az órán keresztül lehet hívásokat kezdeményezni, fogadni vagy elutasítani. Ezenkívül támogatja a telefonkönyv szinkronizálását és a hívásnapló ellenőrzését is. Az óra külső gyűrűjének elforgatásával könnyedén válthatunk a kronográf funkciók között, míg a forgatható koronával a fő interfész, menük és számlapok között navigálhatunk.

Az AW12 okosóra automatikusan figyeli és rögzíti a pulzusszámot, a vér oxigénszintjét és az alvási adatokat, így segítve a felhasználót egészségesebb életmód kialakításában. Az óra több sportmódot támogat, valós idejű edzésállapot-figyelést és professzionális edzésadat-elemzést kínálva. Az okosóra szinkronizálva a telefonnal üzenetek, hívások vagy közösségi alkalmazások értesítéseit jeleníti meg, így nem maradsz le semmi fontosról.

AW12 okosóra - ami nem tűnik okosnak 1

A felhasználók saját ízlésükhöz igazíthatják az órát, hiszen számos személyre szabott számlap érhető el, sőt, saját fotókkal is testre szabható a kijelző. Az IP67 vízállósági szintnek köszönhetően az óra viselhető kézmosáskor, esőben vagy akár izzadtság hatására is, így a mindennapi használat során sem kell aggódnod miatta.

A 320 mAh kapacitású akkumulátor gyors és biztonságos érintkezős töltéssel akár 7 napos üzemidőt is biztosít, így hosszabb ideig élvezheted az óra előnyeit egyetlen töltéssel. Az éjszakai fény funkció, a zenevezérlés, az ülés emlékeztető, az ébresztőóra, a stopperóra, az időzítő és az óra keresése funkciók mind hozzájárulnak a kényelmes használathoz.

AW12 okosóra - ami nem tűnik okosnak 2

Az AW12 okosóra elvben  különböző színekben kapható, például fekete, kék, zöld, fekete-arany, kék-arany, kék-fekete, kék-piros, kék-fekete-arany, valamint kék-piros-arany kombinációkban, így mindenki megtalálhatná a stílusához leginkább illő verziót. Sajnos jelenleg csak az ezüst változat érhető el.

Az órához egy töltőkábelt és egy felhasználói kézikönyvet is mellékelnek, amely részletesen ismerteti a készülék használatát. Az AW12 okosóra kedvező áron, körülbelül 12 700 forintért kapható a Cafago áruház kínai raktárából szállítva, ami kiváló ár-érték arányt biztosít a funkciók és a minőség tekintetében.

AW12 okosóra - ami nem tűnik okosnak 3

Használati példaként említhetjük a mindennapi edzések során történő alkalmazását. Az óra valós időben rögzíti az edzésadatokat, így pontosan nyomon követheted a fejlődésedet, és a professzionális edzésadat-elemzés segítségével hatékonyabban érheted el a kitűzött céljaidat. Ezen kívül, az egészségmonitorozó funkciók révén mindig tisztában lehetsz a testi állapotoddal, ami különösen hasznos lehet azok számára, akik aktívan figyelik egészségüket.

Az ügyfelek visszajelzései alapján az AW12 okosóra nagy népszerűségnek örvend a felhasználók körében, akik kiemelik a készülék megbízhatóságát, sokoldalúságát és kedvező árát. Sokan dicsérik a kényelmes viseletet és a könnyű használatot, valamint az óra pontos adatgyűjtését és a hosszú akkumulátor-élettartamot.

Főbb képességek:

  • Hagyományos dizájn rozsdamentes acél szíjjal és házzal
  • 1,28 hüvelykes teljes érintőképernyős IPS kijelző
  • Beépített hangszóró és mikrofon Bluetooth hívásokhoz
  • Automatikus egészségmonitorozás (pulzusszám, vér oxigénszint, alvás)
  • Több sportmód valós idejű edzésadat-figyeléssel
  • Személyre szabható számlapok
  • IP67 vízállóság
  • 320 mAh kapacitású akkumulátor akár 7 napos üzemidővel
  • Éjszakai fény, zenevezérlés, ülés emlékeztető, ébresztőóra, stopperóra, időzítő, óra keresése

Az AW12 okosóra minden szempontból kiváló választás, akár sportolásra, akár mindennapi használatra keresel egy megbízható és stílusos készüléket.

Rendelés az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

AW12 okosóra

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.