Válassza az Oldal lehetőséget

Érkeznek az Amazfit Zepp E márkanevű okosórái

Érkeznek az Amazfit Zepp E márkanevű okosórái
Az Amazfit Zepp márkája bemutatta a stílus és az egészség középpontjában álló Zepp E intelligens órák sorozatát.

Érkeznek az Amazfit Zepp E márkanevű órái

Vélhetően nem kell már sokat aludnunk, hogy megvsárolhassuk az Amazfit Zepp sorozatának új tagjait, hiszen hivatalosan augusztus 25-én az Egyesült Államokba, szeptember 1-jén pedig az Egyesült Királyságban is bemutatkoznak.

A cég okosóráit sokan szeretik, hiszen elfogadható áron kínálnak prémium közeli minőséget. Rengeteg funkció és hosszú akkumulátoros üzemidő jár azoknak, akik Amazfit órát vásárolnak. Ez így lesz az újdonságoknál is, normál esetben 10- takarékos üzemmód mellett 15 nap a várható akkumulátoros üzemidő.

Az új Zepp E sorozat a gyártó új márkája, a Zepp égisze alatt jelenik meg. Lesz közöttük négyszögletes és kerek kijelzővel gyártott változat is. Az új óráknál az Amazfit kimondottan a fittness funkcióra koncentrált. Kiemelik, hogy a funkciók között megtalálható lesz például a véroxigén szint mérése is, sőt, később, egy szoftverfrissítéssel stressz szintet is mérnek majd.

Természetesen a megszokott funkciókat megkapjuk majd, így a lépésszám és a pulzus mérése sem marad ki, valamint kapunk 5 atmoszféra nyomást is kibíró vízállóságot, igaz, ez a gyári adatok szerint “csak” tíz percre garantálja a vízmentességet, így búvárkodni nem, de úszni lehet majd benne. Emiatt valószínű, hogy a sportmérések közül az úszás sem marad majd ki.

Mivel közel a bemutatkozás, az órák kinti árai is ismertek. Ezek a nagyjából a megszokott szinten alakulnak, a jenkiknél 250 dollár lesz az árcédulán. A cég közvetlen versenytársnak szánja az órákat a FitBit Versa és az Apple Watch Series 3 ellen, így ez az ár versenyképesnek mondható.

További okosóra hírek oldalunkon

 

Forrás: 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.