Válassza az Oldal lehetőséget

AOCHUAN Smart XE – jöhet a nyár, ha tiéd ez a gimbal

AOCHUAN Smart XE – jöhet a nyár, ha tiéd ez a gimbal

Az AOCHUAN Smart XE kicsi, könnyű és hatékony.

AOCHUAN Smart XE – jöhet a nyár, ha tiéd ez a gimbal

Az AOCHUAN Smart XE okostelefon-stabilizátor egy igazán innovatív eszköz, amely a legújabb AI technológiát használja az arc követéséhez. Ez a 3 tengelyes, kézi gimbal lehetővé teszi, hogy profi szintű, rázkódásmentes videókat készíts. A stabilizátor méretei nyitott állapotban 273 x 125 x 65 mm, míg összecsukva csupán 163 x 108 x 55 mm, így könnyedén elfér a táskádban. A súlya mindössze 350 gramm, és legfeljebb 250 gramm súlyú telefonokat képes stabilizálni.

AOCHUAN Smart XE - jöhet a nyár, ha tiéd ez a gimbal 1

A beépített 3,7 V/2600 mAh lítium-ion akkumulátor akár 10 órás működési időt is biztosít, és a töltési idő körülbelül 3,5 óra. Az eszköz 3,7 V munkafeszültséggel és  5V/1 A bemeneti teljesítménnyel rendelkezik, és 0°C – 55°C közötti hőmérsékleten működik megbízhatóan. A stabilizátor széles körű kompatibilitást kínál, és 55-90 mm szélességű telefonokat képes befogadni.

AOCHUAN Smart XE - jöhet a nyár, ha tiéd ez a gimbal 2

Az eszköz mechanikai és vezérelhető szögekkel is rendelkezik: a mechanikai elfordulási szög 310°, a forgatási szög 337°, és a döntési szög 345°, míg a vezérelhető elfordulási szög 275°, a forgatási szög 318°, és a döntési szög 83°. Mindez lehetővé teszi a videók és fotók sokoldalú és precíz rögzítését. A csomag tartalmazza a telefon stabilizátort, egy Type-C töltőkábelt, egy állványt és egy kézikönyvet. Az AOCHUAN Smart XE tökéletes választás vloggereknek, utazóknak és bárkinek, aki mozgás közben is kiváló minőségű felvételeket szeretne készíteni.

AOCHUAN Smart XE - jöhet a nyár, ha tiéd ez a gimbal 3

A gimbal kínai raktárból érkezik hozzád, ára a BGa5c14d kuponkóddal 18 712 forint itt:

 

AOCHUAN Smart XE gimbal

 

További telefon tartozék hírek

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.