Válassza az Oldal lehetőséget

VR SHINECON G05A 3D szemüveg

VR SHINECON G05A 3D szemüveg

Ne ijedjetek meg, hamarosan lesznek normális hírek is, nem csak termékajánlók. De addig is, itt egy 3D szemüveg, amiben az árán kívül semmi különleges sincs.

VR SHINECON G05A 3D szemüveg

 

A tavalyi év végén, a karácsonyi szenzonban elég sok 3D szemüveget kipróbáltam. Volt közöttük olcsó, volt drága is. Az olcsók, túlnyomó részt 2000 forint környékén kaphatók borzasztóak voltak, annak ellenére persze, hogy lényegében mindegyik szemüveg ugyan azt nyújtja, betekintést a 3D eszközök világába. Jó játékok ezek, de tényleg arra jók leginkább, hogy ízelítőt kapjuk arról, milyen lehet egy igaz, nem telefonos 3D szemüveg. Emiatt aztán nem nagyon értem azt, hogy miért éri meg sok ezer, néha több tízezer forintot kiadni ilyen eszközre. Nem szabad a nagyon gagyit megvenni, de a 3000-5000 forint közötti megoldások már bőven jók.

VR SHINECON G05A 3D szemüveg 2

A mostani ajánlóban látható szemüveg akciós, ezért enyhén szólva is olcsó. Képességek terén nem tud semmi extrát, viszont, amit elvárunk egy ilyen kütyütől azt adja. Az optika állítható a szemtávolsághoz, illetve szemenként a távolságot is állíthatjuk, így ha rossz a szemed, ráadásul nem egyformán rossz a kettő, akkor is találhatsz jó beállítást. A szemüvegbe 4,7 és 5,5 inch közötti telefonok használhatóak, a látószög 80-90 fokos.

Ahogy szokott most is a végén az ár, ami jelenleg 6 dollár, vagyis nagyjából 1500 forint. Ez nem pénz érte, főleg, hogy a szállítás is ingyenes.

További képek, adatok és vásárlás itt: VR SHINECON G05A 3D szemüveg

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.