Válassza az Oldal lehetőséget

Microdrive MD223C – 128 GB-os USB drive 4000 forintért

Microdrive MD223C – 128 GB-os USB drive 4000 forintért

Microdrive MD223C használható telefonok és számítógépek közötti adatcserére is.

Microdrive MD223C – 128 GB-os USB drive 4000 forintért

Megjelent a Microdrive MD223C, a sokoldalú pendrive megoldás mindenkinek, aki gyors adatátvitelre és hatalmas tárkapacitásra vágyik. Ez a kompakt eszköz egyszerre kínálja az USB 3.0 és Type-C csatlakozási lehetőséget, kompatibilitást biztosítva számítógépekhez, okostelefonokhoz és tabletekhez egyaránt.

Microdrive MD223C - 128 GB-os USB drive 4000 forintért 1

A működés kulcsa a kettős nagy sebességű interfész. Míg az USB 3.0 port akár 5Gbps átviteli sebességre képes, a Type-C pedig a legújabb szabványok szerinti sávszélességet biztosítja. Akár nagyméretű videófájlok, képgyűjtemények vagy munkaanyagok is pillanatok alatt átvándorolhatnak egyik eszközről a másikra.

A tárkapacitás pedig minden igényt kielégít 64GB, 128GB és 256GB opciókkal. Nincs több felesleges fájltörlés vagy lemásolgatás a szabad hely megteremtéséért – bármennyire is nő az igénye, ez a pendrive mindig kéznél lesz.A fém ház nemcsak elegáns megjelenést kölcsönöz, de rendkívül tartós felépítést is biztosít az eszköznek. Ütés-, törés- és vízállóságával teljes védelmet nyújt az értékes adatainak.

Legyen szó akár otthoni, iskolai vagy irodai munkáról, a Microdrive MD223C mindenhez tökéletes társ. Könnyen hordozható, könnyű súlya révén bárhová magával viheti.

Főbb képességek:

  • Kettős USB 3.0 és Type-C csatolakozási lehetőség
  • Akár 5Gbps villámgyors adatátviteli sebesség
  • 64/128/256 GB-os változatok a tárkapacitás igényeihez
  • Ütésálló, vízálló fémház az adatok védelméért
  • Kompakt, könnyű súlyú, hordozható kialakítás

A meghajtó 128 GB-os verziójának ára a BGspringG094 kuponkóddal 4000 Ft itt:

 

Microdrive MD223C USB drive

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.