Válassza az Oldal lehetőséget

Bakeey 6 az 1-ben Steam Deck dokkolóállomás

Bakeey 6 az 1-ben Steam Deck dokkolóállomás

A Bakeey 6 az 1-ben Steam Deck dokkolóállomás tökéletes kiegészítő a nagy teljesítményű hordozható videójáték-konzolod mellé!

Bakeey 6 az 1-ben Steam Deck dokkolóállomás

Ez a sokoldalú állomás lehetővé teszi, hogy otthoni tévéden vagy monitorodon élvezhesd a Steam játékokat, miközben feloldod a konzol multifunkciós képességeit.

Bakeey 6 az 1-ben Steam Deck dokkolóállomás 1

A dokkoló 6 portot kínál az egyetlen USB-C csatlakozáson keresztül. 4K@60 Hz-es HDMI kimenet biztosítja a kiváló képminőséget nagy felbontású képernyőkön. A gigabites ehternet port révén stabilabb online játékélmény és gyorsabb letöltések válnak lehetővé. Három USB 3.0 porthoz csatlakoztathat perifériákat, akár 5 Gbps adatátviteli sebességgel.

Bakeey 6 az 1-ben Steam Deck dokkolóállomás 2

Az állomás 60 W-os USB-C Power Delivery töltőportja gondoskodik arról, hogy Steam Deck konzolod akkumulátora soha ne merüljön le játék közben. A töltőáram akár 45W-os teljesítménnyel töltheti a konzolt használat közben. A dokkoló kompatibilis más USB-C csatlakozóval rendelkező eszközökkel is, mint laptop, okostelefon, táblagép vagy Nintendo Switch konzol. Tökéletes útitárs üzleti utakra vagy otthoni használatra.

Főbb képességek:

  • 6 az 1-ben dokkolóállomás Steam Deck konzolhoz
  • 4K@60Hz HDMI kimenet éles, részletgazdag képekért
  • Gigabites ethernet stabil online játékélményhez
  • 3 db USB 3.0 port perifériák csatlakoztatásához
  • 60W USB-C PD töltőport a Steam Deck töltéséhez akár 45W teljesítménnyel
  • Kompatibilitás más USB-C eszközökkel is
  • Kompakt, hordozható kialakítás

A dokkoló kínai raktárból rendelhető, ára a BGspringG096 kuponkóddal 6950 forint itt:

 

Bakeey 6 az 1-ben Steam Deck dokkolóállomás

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.