Válassza az Oldal lehetőséget

Megérkeztek a Sony új Walkman-jei

Az akár 77 órás készenléti idejű Walkman E580 tökéletes partnere azoknak, akik szívesen megfeledkeznek a mindennapos töltésről.e380 grp-3col_rlb A tökéletes zenei élményt a kristálytiszta hangzásért felelős ClearAudio+ mód mellett olyan technológiák biztosítják, mint a Clear Bass, Clear Stereo, a Clear Phase és a DSEE, amely a tömörítés során elveszett magas frekvenciák visszaállítását teszi lehetővé. A Sony szabadalmaztatott hangfeldolgozó rendszere, a VPT a stúdiók, klubkoncertek és arénák hangzásvilágának életre keltésével új dimenziót nyit a zenehallgatás világában.e580 2

Az E580-hoz járó fülhallgatóba épített digitális zajszűrő kizárja a felesleges külső hangok 98%-át, így tiszta és zavartalan hangélményt biztosít utazás vagy irodai munka közben is. Az E szériás Walkman MP3 lejátszók közül először az E580 teszi lehetővé a FLAC formátumú fájlok hallgatását is. 

A kiváló minőséghez vonzó külső társul, a vékony alumíniumborítás egyszerre könnyen hordozhatóvá és stílusossá teszi a készüléket.

A színes, kompakt Walkman E380 lejátszóba épített Clear Bass technológia torzítás nélküli hangzást és tiszta sztereó élményt biztosít nagy hangerőn is. A Clear Stereo elkülöníti a bal és a jobb csatorna hangfeldolgozását, a Dynamic Normaliser pedig kiegyenlíti a zeneszámok közötti zavaró hangerőugrásokat. A készülék a beépített ötsávos hangszínszabályzóval az egyéni ízlésnek megfelelő finomhangolásnak is teret enged.e380grp-2colrbA beépített FM rádió és a feltöltött lejátszási listák hallgatása mellett az LCD kijelzőn a videók és a képek is kiemelkedő minőségben megtekinthetők. Az E380 a 30 órás lejátszási idejével tökéletes kikapcsolódást jelent hosszabb utazások során is. 

A Walkman készülékek feltöltése egyszerű és gyors, elég csak áthúzni a dalokat, fotókat, videókat, podcastokat, lejátszási listákat (nem DRM tartalmakat) a Windows intézőből vagy az iTunes-ról. 

Az új Walkman NWZ-E580 és NWZ-E380 készülékek júliustól Európa-szerte elérhetőek.

A szerzőről