Válassza az Oldal lehetőséget

A Bakeey PB-C7366 dokkoló mindent megeszik

Fekete Péntek – a Bakeey PB-C7366 dokkoló mindent megeszik

A Bakeey PB-C7366-ot használva már elég port lesz a legkisebb notebookon is.

Fekete Péntek – a Bakeey PB-C7366 dokkoló mindent megeszik

A Bakeey PB-C7366 egy 8 az 1-ben USB-C hub dokkoló állomás, amely különféle csatlakozási lehetőségeket kínál a modern technológiai eszközök számára. Ez az adapter ideális választás azok számára, akik egyetlen eszközzel szeretnének több különböző interfészt használni, legyen szó laptopokról, okostelefonokról vagy más USB-C-t támogató eszközökről.

A Bakeey PB-C7366 dokkoló mindent megeszik 1

A dokkoló állomás jellemzői közé tartozik egy 4K felbontású HDMI HD kijelző, amely lehetővé teszi a nagyfelbontású képernyők csatlakoztatását. A 87W-os USB-C PD3.0 (Power Delivery) támogatás biztosítja, hogy az eszközök gyorsan és hatékonyan tölthetők legyenek. Emellett a dokkoló állomás rendelkezik egy USB-C adatátviteli porttal, két USB 3.0 porttal, amelyek magas sebességű adatátvitelt és eszközcsatlakoztatást tesznek lehetővé, valamint egy RJ45 Ethernet porttal a stabil vezetékes internetkapcsolat érdekében.

A Bakeey PB-C7366 dokkoló mindent megeszik 2

A memóriakártya-olvasók (SD/TF) lehetővé teszik a különböző típusú memóriakártyák használatát, így könnyedén hozzáférhet a fájlokhoz és adatokhoz. A dokkoló állomás anyaga alumínium ötvözet, ami elegáns megjelenést és tartósságot biztosít.A dokkoló állomás kompatibilis a legtöbb olyan laptoppal, amely támogatja a DP Alt Mode-ot, beleértve a MacBook, Huawei MateBook, Mi Air, Asus, Lenovo, HP, Dell és más márkájú eszközöket. Emellett kompatibilis számos okostelefonnal is, amelyek támogatják a DP Alt Mode-ot, mint például a Samsung Galaxy, Huawei Mate és P sorozat, OnePlus, OPPO és Microsoft Lumia modellek.

A Bakeey PB-C7366 dokkoló mindent megeszik 3

A csomag tartalma magában foglalja a dokkoló állomást, így a felhasználók azonnal csatlakoztathatják és használhatják az eszközöket. Összességében a Bakeey PB-C7366 egy sokoldalú és hasznos eszköz azok számára, akik több különböző típusú portot szeretnének használni egyetlen kompakt eszközön keresztül.

A dokkoló ára a BGspringG100 kuponkóddal most 4757 forint itt:

 

Bakeey PB-C7366 egy 8 az 1-ben USB-C hub dokkoló

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.