Válassza az Oldal lehetőséget

Kupont kapott minden BlitzWolf BW-TF1 memóriakártya

Félár alatt kuponnal minden BlitzWolf BW-TF1 memóriakártya

32 GB-tól 256 GB-ig minden kapacitás elérhető és mindegyiknek csökkenti az árát a most kiadott kupon!

Félár alatt kuponnal minden BlitzWolf BW-TF1 memóriakártya

A BlitzWolf BW-TF1 egy sokoldalú micro SD memóriakártya, amely különböző tárolási igényeket szolgál ki, legyen szó akár fényképekről, videókról, zenékről vagy fájlokról. A kártya öt különböző tárolási kapacitásban érhető el: 32 GB, 64 GB, 128 GB és 256 GB, így minden felhasználó megtalálhatja a számára megfelelő méretet. A Class 10 sebességű szabvány és az UHS-1 (16- és 32 GB), illetve UHS-3 V30 minősítés (64-, 128- és 256 GB) biztosítja, hogy a memóriakártya gyors és megbízható adatátvitelt nyújtson. A 32GB-os változat olvasási sebessége meghaladja a 30MB/s-t, míg a 64GB és 128GB-os változatoké 80MB/s feletti, így akár Full HD videók rögzítésére is alkalmasak zökkenőmentesen.

Kupont kapott minden BlitzWolf BW-TF1 memóriakártya 1

A memóriakártya több védelmi funkcióval is rendelkezik: IPX7 vízállóság, hőállóság, ütésállóság és röntgenbiztos kialakítás. Ezek a tulajdonságok biztosítják, hogy a kártya ellenálljon a mindennapi használat során előforduló kihívásoknak, valamint a különböző környezeti hatásoknak. A kártya mellé járó SD adapter segítségével a micro SD kártya könnyedén átalakítható SDHC/SDXC memóriakártyává, így használható digitális fényképezőgépekkel és más SD kártya foglalattal rendelkező eszközökkel. A BlitzWolf BW-TF1 memóriakártya piros színben érkezik, míg az adapter fekete, elegáns megjelenést kölcsönözve nekik.

Kupont kapott minden BlitzWolf BW-TF1 memóriakártya 2

A csomag tartalmaz egy BW-TF1 micro SD memóriakártyát és egy SD kártya adaptert, így a felhasználók azonnal használatba vehetik azokat különböző eszközeikkel. A memóriakártya méretei (11 x 15 x 1 mm) és az adapteré (24 x 32 x 2.1 mm) standard méretek, így kompatibilitásuk széleskörű. A memóriakártya súlya csupán 0.5 g, míg az adapteré 1 g, ami hozzájárul a kényelmes és problémamentes szállításhoz.

A mai akcióban a BGspringG066 kuponkódot kell használnod, ezzel a memóriakártyák mindegyikének csökkenni fog az ára. A szállítás kínai raktárból történik, innen.

 

BlitzWolf BW-TF1 memóriakártyák

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.