Válassza az Oldal lehetőséget

Kuponnal és egy második ajándék hangszóróval a Tronsmart Bang

Kuponnal és egy második ajándék hangszóróval a Tronsmart Bang

Nem hiszem, hogy ennél jobb ajánlat van ma a piacon!

Kuponnal és egy második ajándék hangszóróval a Tronsmart Bang

A lekerekített forma pont olyan, mint a magnómnál volt. Nagyon menő, nagyon modern darab volt, úgy 30 éve. De a menőséget jól mutatja, hogy a Tronsmart Bang is hasonló formával operál, persze már kazettaajtók és nyomógombok nélkül. Hiába, ez már egy más világ.

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

A Trosnmart Bang-nek sok érdekes képessége van. AZ első a címben is említett 60 wattos teljesítmény, ami elég emberes, erről, már csak a hangsugárzó mérete miatt is, el tudom képzelni, hogy egy szabadtéri bulin is megállja a helyét.

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

Ha mégis kevés lenne az sem gond, csak rá kell beszélned a haverokat, ismerősöket, hogy ők is vegyenek 1-1 Bang-et, aztán, a buliban ezeket össze tudjátok kapcsolni Bluetooth kapcsolaton keresztül. A Tronsmart Tune Conn technológiája lehetővé teszi, hogy akár 100 hangsugárzót is összekapcsoljatok. Ez már 6000 wattot jelent, szóval innen nem nagyon van hova fejlődni.

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

A Tronsmart Bang természetesen akkumulátorral működik, mégpedig egy 10 800 mAh kapacitásúval. Ez sem kicsi, remélem érzitek, a gyártó szerint 15 órás zenehallgatást tesz lehetővé 50 százalékos hangerőn. Amennyiben bekapcsoljátok a zenére változó LED világítást is, az elérhető üzemidő 8 óra lesz. Érdekesség még, hogy az akkumulátorról a telefonodat is töltheted. A Bang természetesen vízálló is, IPX6-os minősítéssel rendelkezik.

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

Három okból írtam most a Tronsmart Bang-ről. Az egyik, hogy viszonylag új darab, a másik, hogy még nem volt róla hír az oldalon, a harmadik, hogy akciós áron kapjuk most meg. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a NNNBANGJUN kuponkóddal az ára 37 700 forint helyett 33 648 forint lesz. Természetesen EU raktárból rendelheted, így se vám, se áfa, se vámkezelés, a szállítás pedig ingyenes. Néhány nap alatt meg fogod kapni!

Tronsmart Trip 10W Portable Bluetooth 5.3 Speaker, IPX7 Waterproof - Black

Hab a tortán, hogy aki most vásáról, az ajándékba kapni fog egy Tronsmart Trip 10 wattos Bluetooth hangszórót is. Vagyis nem elég, hogy a Tronsmart Bang még sosem volt ilyen olcsó, most egy 8000 forintos második hangszórót is adnak mellé! Szerintem ennél jobb üzlet most nincs!

Vásárlás itt:

Tronsmart Bang Party hangszóró

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.