Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek – 14 ezer alatt a Drillpro akkus sarokcsiszolója

Fekete Péntek – 14 ezer alatt a Drillpro akkus sarokcsiszolója

A Drillpro gépe örök kedvenc, a mostani csomag választható 1- vagy 2 akkumulátorral is.

Fekete Péntek – 14 ezer alatt a Drillpro akkus sarokcsiszolója

A Drillpro 125mm 18V-os Akkumulátoros Elektromos sarokcsiszoló egy kiváló eszköz a különböző felületek csiszolására és polírozására, legyen szó otthoni vagy professzionális használatról. Ez a készülék 800 wattos teljesítménnyel rendelkezik, ami biztosítja a szükséges erőt a különböző feladatokhoz. A polírozó 8500 fordulat/perc üresjárati sebességgel működik, ami lehetővé teszi a gyors és hatékony munkavégzést. A gép 125 milliméteres csiszolókorong átmérővel rendelkezik, ami ideális méret a legtöbb csiszolási és polírozási feladathoz.

Fekete Péntek - 14 ezer alatt a Drillpro akkus sarokcsiszolója 1

A Drillpro polírozó négy sebességi fokozattal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy a különböző anyagokhoz és feladatokhoz igazítsa a sebességet. Az intelligens kijelző valós időben mutatja a gép állapotát, így a felhasználó mindig tisztában lehet a készülék működésével. A kis méretű fogantyú és a könnyű súly lehetővé teszi a könnyű és kényelmes használatot, még kültéri munkák során is. A levehető védőháló megakadályozza a szennyeződések bejutását a gépbe, ezzel meghosszabbítva annak élettartamát.

Fekete Péntek - 14 ezer alatt a Drillpro akkus sarokcsiszolója 2

A gépben található rézmagos motor magas teljesítményt biztosít, miközben ellenáll az túlterhelésnek és megakadályozza a gép leégését. A kiváló hőelvezetési képesség védi a motort. A csomag tartalmaz egy sarokcsiszolót, egy fogantyút, egy védőburkolatot, egy kulcsot, egy vagy két akkumulátort (a csomagolástól függően), valamint egy töltőt. Ez a Drillpro elektromos sarokcsiszoló ideális választás azok számára, akik egy erős, mégis könnyen kezelhető és sokoldalú eszközt keresnek vágási, csiszolási és polírozási feladatokhoz, legyen szó hobbi vagy professzionális használatról.

Ezt a gépet cseh raktárból szállítják, a BGBD127 kuponkóddal az egy akkus csomag ára 14 000 forint alatt marad itt:

 

Drillpro akkus sarokcsiszoló

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.