Válassza az Oldal lehetőséget

Quansheng UV-K58 Walkie Talkie – maradj kacsolatban!

Quansheng UV-K58 Walkie Talkie – maradj kacsolatban!

A Quansheng UV-K58 5W walkie talkie az a termék, amelyre szükséged van, ha megbízható és hatékony kommunikációt szeretnél biztosítani minden terepen és minden helyzetben.

Quansheng UV-K58 Walkie Talkie – maradj kacsolatban!

Ez a robusztus, kompakt és könnyű kézi adó-vevő lehetővé teszi, hogy mindig kapcsolatban maradj társaiddal, akár a legdurvább körülmények között is. A 200 csatornájának és széles frekvenciatartományának köszönhetően sokoldalú és rugalmas kommunikációs megoldást kínál, miközben a zavarszűrő technológiája kristálytiszta hangtovábbítást biztosít.

Quansheng UV-K58 Walkie Talkie - maradj kacsolatban! 1

A Quansheng UV-K58 walkie talkie számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek kiemelik a sokoldalúságát. A 20 FM rádióállomás tárolási lehetősége szórakoztató tartalmakat kínál, míg a 10 NOAA csatorna hozzáférést biztosít a fontos időjárási figyelmeztetésekhez és riasztásokhoz. A +1 ppm frekvenciastabilitás pontos és megbízható kommunikációt tesz lehetővé. A széles működési hőmérsékleti tartomány (-20°C és +60°C között) és a 500-as ellenállási érték lehetővé teszi a walkie talkie használatát a legzordabb körülmények között is.

Quansheng UV-K58 Walkie Talkie - maradj kacsolatban! 2

A Quansheng UV-K58 walkie talkie kiemelkedő teljesítményt nyújt a kommunikáció terén. A ≤5 W-os adóteljesítmény hosszú hatótávolságot biztosít, míg az alacsony ≤1,5 A áramfelvétel megnöveli az akkumulátor élettartamát. A kiváló érzékenységű vevő tiszta hangminőséget garantál, akár FM, WFM vagy AM jelet fogadsz. Az ≥0,5 W-os hangteljesítmény és a ≤10 %-os torzítás értékek továbbá biztosítják a kristálytiszta és érthető hangátvitelt. A kompakt méretének és csupán 234 grammos tömegének köszönhetően a walkie talkie könnyen hordozható.

 

Az egyik legfontosabb képessége a Quansheng UV-K58 walkie talkienak, hogy széles frekvenciatartományt fed le, ami rendkívül sokoldalúvá teszi a használatát. A 144-148 MHz és 430-440 MHz frekvenciasávokban való működés lehetővé teszi, hogy profi felhasználók, mint a biztonsági szolgálatok, katasztrófavédelem, építőipari cégek és más szervezetek is hatékonyan használhassák. Ez a széles frekvenciatartomány biztosítja, hogy még sűrűn lakott vagy zajos környezetben is zavartalan kommunikáció legyen lehetséges.

A walkie talkiet a tavaszi akció jegyében, a BGSpring090 kuponkóddal 9800 forintért tudod megvásárolni itt:

 

Quansheng UV-K58 Walkie Talkie

 

Főbb képességek összefoglalva:

 • 200 csatorna
 • 20 FM rádióállomás tárolása
 • 10 NOAA időjáráscsatorna
 • +1ppm frekvenciastabilitás
 • -20°C és +60°C közötti működési hőmérséklet
 • 500-as ellenállás
 • ≤5W adóteljesítmény
 • Kiváló érzékenység FM, WFM és AM vételre
 • ≥0,5W hangteljesítmény, ≤10% torzítás
 • Kompakt méret és könnyű súly
 • 144-148 MHz és 430-440 MHz frekvenciasávok

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.