Válassza az Oldal lehetőséget

VIOLEWORKS 21V – ágmetszés elektromosan

VIOLEWORKS 21V – ágmetszés elektromosan

Ha a VIOLEWORKS 21V-t használod elkerülheted az ínhüvely gyulladást.

VIOLEWORKS 21V – ágmetszés elektromosan

A VIOLEWORKS 21V-os vezeték nélküli elektromos metszőolló egy remek kerti eszköz, amely forradalmasítja a kertgondozást, különösen a metszési munkálatokat. Ez a készülék kiválóan alkalmas faágak metszésére, és segítségével könnyedén karbantartható a kert. A modern technológia és a felhasználóbarát tervezés kombinációja révén ez az elektromos metszőolló különösen hatékony és kényelmes használatot biztosít.

A kék színű, PVC-ből és fémből készült metszőolló egy erős, kefe nélküli motorral rendelkezik, amely akár 3000 W csúcsteljesítményt is képes elérni. A motor konfigurációja és az importált penge garantálja a precíz és tiszta vágást, így a készülék kiválóan alkalmas az orchideák, cserepes növények, kertek és gyógynövények metszésére vagy szeletelésére.

VIOLEWORKS 21V - ágmetszés elektromosan 1

A metszőolló négy sebességfokozattal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a vágási tartomány finom beállítását 10, 15, 20 és 30 mm között. A könnyű és kompakt kialakítás, valamint az egyszerű, egykezes működtetés révén az eszköz könnyen hordozható és használható, így ideális választás bármilyen kerti munkához.

A készülék 21V-os akkumulátorral működik, amelynek kapacitása 22 900 mAh, biztosítva a hosszú üzemidőt. Az akkumulátorok AC 110V-220V-os feszültségről tölthetők, és a csomag tartalmaz egy töltőt is, amennyiben az egy vagy két akkumulátoros változatot választják. A metszőolló Makita akkumulátorokkal is kompatibilis, így akik már rendelkeznek ilyen akkumulátorokkal, azok számára még kényelmesebbé válik a használata.

VIOLEWORKS 21V - ágmetszés elektromosan 2

A csomag tartalmaz egy elektromos metszőollót, egy hatszögű kulcsot, egy használati utasítást és egy kartondobozt. Az akkumulátor nélküli változat mellett választható egy vagy két akkumulátoros csomag is, amelyek további rugalmasságot biztosítanak a felhasználónak a munkavégzés során.

Összességében a VIOLEWORKS 21V-os vezeték nélküli elektromos metszőolló egy kiváló eszköz minden kertész számára, akik egy megbízható, erős és könnyen használható metszőollót keresnek a kerti munkákhoz.

A metszőolló cseh raktárból rendelhető, ára a BG03cc40 kuponkóddal ~23 900 forint itt:

 

VIOLEWORKS 21V-os elektromos metszőolló

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.