Válassza az Oldal lehetőséget

Termékajánló: Vodafone Smart III képernyővédő fólia

Termékajánló: Vodafone Smart III képernyővédő fólia

Sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat – sajnos tapasztalat –, ha a képernyővédő fólián nem akarunk spórolni 100-200 forintot.voda smart_eazyguard

Ez persze nem azt jelenti, hogy például Vodafone Smart III okostelefonunk kijelzőjének védelmére vagyonokat kellene szánnunk, hiszen 943 forintért már egy valóban korrekt csomagot kapunk.

Több okból kifolyólag merjük bátran ajánlani az EazyGuard termékeit olvasóinknak. Az első és legfontosabb a minőség. Örömmel konstatálhatjuk, hogy nem spórolták ki a törlőkendőt, a lehúzható ragasztócsík pedig megkönnyíti a leválasztandó réteg megfogását. A csomag része egy Crystal (átlátszó, többször felhasználható) és egy Antireflex (meggátolja a tükröződést) névre hallgató fólia.

A minőség mellett nem mehetünk el szó nélkül az ár kérdésének megvitatása mellett sem. Igazán nem akarunk az öntömjénezés hibájába esni, de az a helyzet, hogy több olyan internetes boltot is találtunk, ahol ugyanez a képernyővédő fólia kétszer drágább volt, mint nálunk. Vásárlóinktól tehát azt kérjük, hogy bátran teszteljenek minket!