Válassza az Oldal lehetőséget

A Zagg bejelentette a Boost névre keresztelt vezetéknélküli erősítőjét

A Zagg bejelentette a Boost névre keresztelt vezetéknélküli erősítőjét

A ZAGG hivatalosan is bejelentette a Boost NearFiled Audio névre keresztelt hangszóróját az iFrogz márkanév alatt, amelyet korábban az év elején megrendezésre került CES keretein belül mutatott be Las Vegasban.

A Zagg bejelentette a Boost névre keresztelt vezetéknélküli erősítőjét

A készülék, amiről szó van lényegében egy kis hordozható erősítő bármilyen mobil illetve mp3 lejátszóhoz. Ez még magában nem is hordozna akkorra különlegességet, de az, hogy hogyan is működik már egy kicsit érdekesebb és megérdemli a figyelmet. Az erősítő bármilyen külső hangszóróval rendelkező mobiltelefon illetve mp3 lejátszó által kiadott hangot képes felerősítve lejátszani. Mindössze annyi a dolgunk hogy a felerősíteni kívánt eszközt egyszerűen ráhelyezzük az erősítő tetejére. Abban az esetben ha mégsem rendelkezne hangszóróval a készülék, erre az esetre egy hagyományos 3,5 milliméteres jack bemenet nyújt segítő bemenetet.

boost-header-e1326501195943

A Boost 25,4 x 76,2 x 127 milliméteres kiterjedésével elfér a tenyerünkben és 141,7 grammos tömegével nem jelent gondot a mozgatása sem (ez a tömeg az elemek nélkül értendő). A Boost egy olyan szabadalmaztatott technológiát használ, amely képes a külső hangot olyan jellé szinkronizálni, amit aztán képes lesz majd a 2W x 2 RMS hangszórón felerősítve leadni. Tehát nincs kábel, nincs bluetooth vagy Wi-Fi kapcsolat. Sokakban kétség merülhet fel a minőséget illetően, de akik eddig tapasztalták hogy mire is képes a Boost, mind elismerően szóltak róla. A müködéshez szükséges energiát 3 db AA elemből nyeri a készülék, melyek  így 15 óran keresztül képes munkára bírni erősítőnket. Készenléti állapotban akár fél évig is képes üzemelni.

A technológia létjogosultsága nem kérdéses, a minőséget illető pozitív visszhang is bíztató így már csak az a kérdés hogy a 39,99 dolláros végfelhasználói ár megéri-e nekünk.

Forrás: TechPowerUp!

 

A szerzőről