Válassza az Oldal lehetőséget

Mbrush mobil nyomtató, nyomtatás bárhol, bármire

Mbrush mobil nyomtató, nyomtatás bárhol, bármire

Az Mbrush egy mobil kézi nyomtató, amivel akár textilre is nyomtathatunk.

Mbrush mobil nyomtató, nyomtatás bárhol, bármire 1

Meg persze még egy csomó helyre, mert az az apró tintasugaras nyomtató tud fára, fémre, textilra, bőrre is nyomtatni, és nem gond az sem, ha az anyag tesztúrázott. A szép a dologban, hogy az apró méret miatt, nem akadály az sem, ha a nyomtatásra váró tárgy nem egyenes, hanem például ívelt.

Mbrush mobil nyomtató, nyomtatás bárhol, bármire 2

 

A 72 x 51 x 68 milliméteres méret lehetővé teszi, hogy zsebrevágjuk, és vigyük magunkkal. A működtetéséhez már nem is lesz másra szükségünk, csak egy telefonra. Az Androiddal és iOS-szel is működő szerkezet csatlakoztatható wifihez, a teefonunkhoz, és persze a telefonunkkal létrehozott mobil hotspothoz is. 

 

A kis méret akkor sem lesz akadály, ha többsoros szöveget akarunk nyomtatni, mert egyrészről a beépített memória 415 oldalnyi szöveget képes tárolni, más részről, a beépített optikai érzékelőnek köszönhetően több sorba is nyomtathatunk. A gyári adatok szerint, a nyomtatnható felület akár 9,8 lábnyi, vagyis csaknem 3 méteres is lehet.

Mbrush mobil nyomtató, nyomtatás bárhol, bármire 3

Persze elég valószínű, hogy ilyen nagy méretű nyomatokat nem ezzel az aprósággal fogunk nyomtatni, de ha arra gondolunk, hogy mennyi idő alatt lehet vele különböző tárgyakat feliratozni, és arra, hogy ez lehet akár egy baseball sapka vagy egy póló is, akkor rögtön érdekessé válik.

Mbrush mobil nyomtató, nyomtatás bárhol, bármire 4

A nyomtató, most a Geekbuying oldalán, európai raktárból vásárolható meg, az ára, a 4J6HTXSM használatával 65,99 dollár.

Itt tudod megvenni:

Mbrush Mobile Color Printer

További mobil tartozék hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.