Válassza az Oldal lehetőséget

A Xiaomi Bluetooth hangszórója töltő és kihangosító is egyben

A Xiaomi Bluetooth hangszórója töltő és kihangosító is egyben

Kicsi, elegáns és praktikus a Xiaomi új Bluetooth hangszórója.

A Xiaomi Bluetooth hangszórója töltő és kihangosító is egyben 1

Nem mondom, hogy az évszázad találmánya, mert hasonlót láttunk már eleget, de ez mégiscsak egy Xiaomi, szóval megér néhány mondatot.

Original 30W Xiaomi bluetooth 5.0 Speaker Fast Qi Wireless Charging NFC Dual Bass Speaker for iPhone 11 Xiaomi 9/10 Pro Sam S10

A mindössze 234 x 86,5 x 73,9 milliméteres dobozban egy szereó hangszórópár fér el, amik természetesen nem túl nagyok. A membrán átmérőjére 4 centiméter, amitől túl nagy dinamikát nem várhatunk, de ismerve, hogy mit tudnak az ilyen kicsi, 8 ohmos sugárzókból kihozni, borítékolhatjuk, hogy ez a cucc is meglepetést okozhat.

A Xiaomi Bluetooth hangszórója töltő és kihangosító is egyben 2

A hangszóró Bluetooth 5.0 kapcsolattal rendelkezik. Akkumulátor nincs benne, szóval ez inkább egy asztali töltő, hangfal hibrid. A vezeték nélküli töltésre 30 watt max peak a jelölés. Ez lényegében azt jelenti, hogy bár a maximum töltés pillanatokra elérheti a 30 wattot, reálisan inkább 10-20 wattal számolhatunk. További érdekesség, hogy a hangfal nem csak zenehellgatásra használható, a beépített mikrofonnak hála, használhatjuk asztali kihangosítónak is.

A Xiaomi Bluetooth hangszórója töltő és kihangosító is egyben 3

A külső sok szót nem érdemel. Nem azért mert csúnya, éppen ellenkezőleg, pont olyan jól néz ki, annyira letisztult, mint a Xiaomi minden terméke. Végezetül az ár. Az új Bluetooth hangfal jelenleg elővételben vásárolható meg, az ára 69,99 dollár, vagyis jelen árfolyam szerint 21 400 forint.

Itt tudod kosárba tenni:

Xiaomi Bluetooth hangfal, töltő, kihangosító

További mobil tartozék hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.