Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-HP5 – alig 10 ezer forint a gyártó legkedveltebb fejhallgatója

BlitzWolf BW-HP5 – alig 10 ezer forint a gyártó legkedveltebb fejhallgatója

BlitzWolf BW-HP5 nem csak a remek ára miatt kedvenc, de nyilván ez is kell, hogy ennyien szeressék.

BlitzWolf BW-HP5 – alig 10 ezer forint a gyártó legkedveltebb fejhallgatója

A BlitzWolf BW-HP5 Bluetooth fejhallgató az aktív zajszűrés (ANC) technológiájával készült, amely képes kiszűrni a környezeti zajokat, így teljes mértékben az audioélményre koncentrálhatunk. A fejhallgatóban található két hangszóró (40 mm és 20 mm-es) gazdag és részletgazdag hangzást ígér. Az AAC HD hangkódolásnak köszönhetően a fejhallgató kiváló hangminőséget nyújt, hűen visszaadva minden hangrészletet.

BlitzWolf BW-HP5 - alig 10 ezer forint a gyártó legkedveltebb fejhallgatója 1

Az ANC technológia mellett a fejhallgató rendelkezik egy átlátszósági móddal is, amely lehetővé teszi a külső hangok beengedését, így tisztában lehetünk a környezetünk történéseivel. A beépített 1000 mAh-s akkumulátor hosszú, akár 50 órás lejátszási időt biztosít zajszűrési módban, ami elegendő egy világ körüli repülőúthoz töltés nélkül.

BlitzWolf BW-HP5 - alig 10 ezer forint a gyártó legkedveltebb fejhallgatója 2

A Bluetooth 5.0 és a multipoint kapcsolatnak köszönhetően a fejhallgató egyszerre két készülékhez is csatlakoztatható, így zökkenőmentesen váltogathatunk zene, hívások, videók és egyéb funkciók között. A fejhallgató HD minőségű, kéz nélküli hívásokat is támogat, pontos hangfelvétellel és kristálytiszta hangzású beszélgetésekkel.

BlitzWolf BW-HP5 - alig 10 ezer forint a gyártó legkedveltebb fejhallgatója 3

A termék súlya 318 g, a csomag súlya 479 g, méretei pedig 19.5 x 15 x 10 cm. A csomag tartalmaz egy BlitzWolf BW-HP5 ANC Bluetooth fejhallgatót, egy Type-C töltőkábelt és egy felhasználói útmutatót. Az elegáns fekete kivitel és a kényelmes, fület körülölelő design ideális hosszú utazásokhoz és mindennapi használathoz egyaránt.

A fülhallgató ára 10 400 forint, megrendelés esetén kínai raktárból szállítják. A vásárláshoz használd a BGDB064 kuponkódot itt:

 

BlitzWolf BW-HP5 fejhallgató

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.