Válassza az Oldal lehetőséget

Blitzmax BM-TS4 – a kedvenc asztali telefontartóm megint olcsó lett!

Blitzmax BM-TS4 – a kedvenc asztali telefontartóm megint olcsó lett!

Évek óta használom, igaz, amikor megvettem még BlitzWolf volt a neve.

Blitzmax BM-TS4 – a kedvenc asztali telefontartóm megint olcsó lett!

A Blitzmax BM-TS4 egy multifunkcionális, hordozható és összecsukható tartó, amely ideális választás az online tanuláshoz, élő közvetítésekhez, a mindennapi médiafogyasztáshoz vagy akár csak ahhoz, hogy munka közben rajta pihenjen, de mégis szem előtt legyen a telefonod. Az szerkezet alumínium ötvözetből készült, ezért rendkívül stabil és tartós, hosszú távú használatra tervezve. A vastagabb és nagyobb alapzatnak köszönhetően a tartó stabil középponttal rendelkezik, ami megakadályozza az eszköz felborulását. Az alján található csúszásgátló párnák tovább növelik a stabilitást.

Blitzmax BM-TS4 - a kedvenc asztali telefontartóm megint olcsó lett! 1

Az állvány szöge szabadon állítható, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy a legkényelmesebb pozíciót találja meg játékokhoz vagy videók nézéséhez. Az egyszerű és kényelmes kialakításnak köszönhetően a tartó gravitációs elméletet használva biztosítja a táblagépek stabil támogatását. Nincs szükség csíptetésre, így egy kézzel is könnyedén felvehető és elhelyezhető rajta a készülék.

Blitzmax BM-TS4 - a kedvenc asztali telefontartóm megint olcsó lett! 2

A termék méretei körülbelül 220 x 80 x 130 mm, súlya pedig körülbelül 171 g, ami könnyűvé teszi a használatot. A csomag tartalmaz egy Blitzmax BM-TS4 asztali tartót, amely fekete vagy ezüst színben kapható, így stílusosan illeszkedik bármilyen környezetbe vagy eszközhöz. Ez a tartó tökéletes megoldás azok számára, akik egy stabil és elegáns állványt keresnek készülékeikhez, legyen szó iPhone-ról, Samsung Galaxy-ról, MacBook Air-ről vagy iPad Próról.

Blitzmax BM-TS4 - a kedvenc asztali telefontartóm megint olcsó lett! 3

Most az ezüst változatot akciózzák, ez szerintem a szebb, nekem is ez van. Az ára a BGDB029 kuponkóddal 3500 forint, a szállítás kínai raktárból történik az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Blitzmax BM-TS4 asztali tartó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.