Válassza az Oldal lehetőséget

Binecer MP1.1 – a megfizethető árú nyak- és hátmasszázs

Binecer MP1.1 – a megfizethető árú nyak- és hátmasszázs

Otthon a fotelben, a kanapén, de akár az autóban is használható.

Binecer MP1.1 – a megfizethető árú nyak- és hátmasszázs

A Binecer MP1.1 egy multifunkcionális nyak- és hátmasszázs párna, amelyet úgy terveztek, hogy kényelmet és megkönnyebbülést nyújtson a mindennapi stressz és fáradtság leküzdésében. A párna három masszírozó fejjel rendelkezik, amelyek az egész hát területén mozognak, így választható, hogy a felhasználó a felső, az alsó vagy az egész hátát szeretnéd-e masszíroztatni. A spot masszázs funkció lehetővé teszi, hogy egy adott területen koncentrálódjon a masszázs, így hatékonyan enyhíti az izmok feszültségét és a fájdalmat.

Binecer MP1.1 - a megfizethető árú nyak- és hátmasszázs 1

A masszázsintenzitás szabályozható: a párna ülőfelületén három különböző erősségű vibrációs beállítás található, amelyek közül a felhasználó a saját igényeinek megfelelően választhat. A könnyű, közepes és erős beállítások lehetővé teszik, hogy a felhasználó testreszabja a masszázs élményét, így a far és a combok is élvezhetik a kellemes vibrációt.

Binecer MP1.1 - a megfizethető árú nyak- és hátmasszázs 2

A masszázs párna hordozható és könnyen tisztítható. A kompakt méret és a könnyű súly (csupán 2,64 kg) lehetővé teszi, hogy a felhasználó magával vigye bárhová, legyen szó otthonról, az autóról vagy az irodáról. A teljes PU bőr anyagnak köszönhetően a párna könnyen tisztítható, így mindig higiénikus maradhat.

Binecer MP1.1 - a megfizethető árú nyak- és hátmasszázs 3

A masszázs párna több helyszínen is használható, legyen szó kanapéról, irodai székről vagy akár az autó üléséről. Az adapter és a szivargyújtó adapter segítségével könnyedén használható különböző helyszíneken. A párna modern, világosszürke és mentazöld színkombinációja trendi megjelenést kölcsönöz, míg a 15 perces automatikus kikapcsolás funkció praktikus és energiatakarékos.

Binecer MP1.1 - a megfizethető árú nyak- és hátmasszázs 4

A csomag tartalmaz egy masszázs párnát, egy felhasználói kézikönyvet, egy adaptert és egy szivargyújtó adaptert. A párna egyszerű használatát a gumipecsétes gombok és az intuitív kezelőfelület biztosítja, amelyekkel beállítható a masszázs módja, intenzitása és a vibráció erőssége. Ez a masszázs párna tökéletes ajándék lehet szeretteink számára, akik értékelni fogják a kényelmet és a pihentető masszázst, amit ez a készülék nyújt.

Ha megtetszett, akkor most megrendelés esetén cseh raktárból szállítják ki neked. Az ára tényleg nagyon jó, hiszen a BGDB129 kuponkóddal már 14 300 forintért megveheted az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Binecer MP1.1 nyak- és hátmasszázs

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.