Válassza az Oldal lehetőséget

Sosem találnád ki, hogy mire képes az Aourus AC300W Lite kuckó!

Sosem találnád ki, hogy mire képes az Aourus AC300W Lite kuckó!

Az AC300W egyszerűsített változata mellőzi a VR-Link támogatást. Rögtön vázoljuk, hogy ez mit is jelent.

Sosem találnád ki, hogy mire képes az Aourus AC300W Lite kuckó!

A bevezetőben említett VR-Link egy előlapra kivezetett HDMI port formájában nyilvánul meg, minek köszönhetően egyszerűbb a virtuális valóságot szolgáltató eszközök üzembe helyezése. Jelen hírünk alanyánál ez a költségcsökkentés miatt elveszett, más tekintetben viszont nincs érdemi változás az eredeti verzióhoz képest – a tápegység rekeszéről még lekapták az Aorus logót, ez azonban aligha nevezhető fájdalmas lépésnek.

Aorus AC300W Lite Chassis v1Ez is világít (nyitókép), ez a nagy varázslat.

Belül egy hagyományos, vízszintes elrendezést kapunk, a grafikus kártyáknál 40 cm-es hosszúságig nyújtózkodhatunk, a CPU hűtésénél legfeljebb 17 cm-es toronyhűtőkig válogathatunk. A képen látható, a tápegység egy zárt rendszerben, a ház alsó szegletében kapott helyet, mellette (egész pontosan ebben a csatornában) két 3,5 hüvelykes meghajtórekesz található, ugyanennyi 2,5 colos bővítőhely van az alaplapi tálca mögött. Az optimális légáramlást a következő módon alakíthatjuk ki; Előre három 120 mm-es, vagy két 140 mm-es ventilátor, Felül az előbbi méretekből kettő, Hátra egy 120 mm-es légkavaró.

Végezetül még két fontos információ. Az első, hogy az előlapon látható RGB LED-es Aorus logó a GIGABYTE RGB Fusion szoftverrel  paraméterezhető. A második az árazás, melyet sajnálatos módon „elfelejtettek” közölni a bejelentésnél.

Forrás: techpowerup.com

A szerzőről