Válassza az Oldal lehetőséget

HM020 – az olcsó digitális nagyító

HM020 – az olcsó digitális nagyító

A HM020 pont azt tudja, amit a neve ígér. Nagyít.

HM020 – az olcsó digitális nagyító

Az HM020 egy rendkívül sokoldalú és nagy teljesítményű digitális megfigyelőeszköz, mely ideális megoldást jelent a legkülönfélébb megfigyelési és vizsgálati feladatokra. Kompakt mérete és felhasználóbarát kialakítása pedig akár mobil használatra is alkalmassá teszi. A készülék 16 megapixeles CMOS érzékelővel van felszerelve, mely egészen 1 millió képpont felbontást biztosít. Az éles és tiszta képek rögzítéséhez pedig 100W fényerővel is rendelkezik. A 2 colos, nagy felbontású IPS kijelző pedig tökéletes színvisszaadással és kiváló betekintést nyújt a legapróbb részletekbe is.

HM020 - az olcsó digitális nagyító 1

Az optimális megvilágítás érdekében a készülék 8 darab (4 fehér és 4 UV) LED lámpával van ellátva, melyek a legkülönbözőbb fényviszonyok között is tökéletes világítást biztosítanak a megfigyeléshez. Az USB csatolón keresztül a készülék számítógéphez is kapcsolható, lehetővé téve a valós idejű képrögzítést, vizsgálatot és mérést. A beépített akkumulátor pedig akár 1,5 órás mobil használatot is lehetővé tesz folyamatos töltés nélkül.

HM020 - az olcsó digitális nagyító 2

Az eszköz 12 különböző nyelvet ismer, így szinte bárhol a világon használható. Emellett Windows, Mac és Linux operációs rendszerekkel is kompatibilis, széleskörű felhasználást biztosítva. Az HM020 kiváló felbontású képei és sokoldalú funkciói lehetővé teszik a legapróbb részletek megfigyelését és vizsgálatát is akár otthon, akár munkahelyi környezetben. Ez az innovatív digitális megfigyelőeszköz most a BG6f35e4 kuponkóddal mindössze 6359 forintért szerezhető be a Banggood online áruházból kínai raktári szállítással.

Főbb tulajdonságok:
– 16MP, max 1 millió képpont felbontás
– 100W pixel fényerő
– 2 colos IPS HD kijelző
– 4 fehér és 4 UV LED megvilágítás
– USB csatlakozás PC-hez
– 12 nyelvű kezelőfelület
– Windows/Mac/Linux kompatibilitás
– 1,5 óra üzemidő

Vásárlás itt:

 

HM020 olcsó digitális nagyító

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.