Válassza az Oldal lehetőséget

A Touroll U1, extrán olcsó 26 colos elektromos bringa

A Touroll U1, extrán olcsó 26 colos elektromos bringa

A Touroll U1 alig 200 ezer forintos áráért semmi hasonlót nem kapunk.

A Touroll U1, extrán olcsó 26 colos elektromos bringa

A Touroll U1 elektromos hajtásának köszönhetően a gyári adatok szerint akár 65 km hatótávolságra is képes egy töltéssel, pedál rásegítéses üzemmódban haladva. A 250W-os, nyomatékos villanymotorja pedig legyűri az emelkedőket, a 13 Ah kapacitású akkumulátor több órás folyamatos használatot biztosít.

Touroll U1 26-inch Off-Road Tire Electric MTB Bike with 250W Motor, 36V 13Ah Removable Battery, Max 65km Range, Shimano 21-Speed Gear Shimano 21-Speed Disc Brake IPX4 Waterproof - Black

A Touroll U1 120 kg teherbírást tesz lehetővé, a megterhelőbb outdoor körülmények között is megállja a helyét. A 26″-os robusztus kerekek és a speciális terep mintázatú, 2.1″ vastag abroncsok révén akár a legdurvább talajon vagy gödrös utakon is zökkenőmentesen haladsz tovább. Az ipari szabványoknak megfelelő professzionális felfüggesztő rendszer pedig további kényelmet és biztonságot nyújt a legdurvább terepen is.

A Touroll U1 azonban nem csupán egy egyszerű szállítóeszköz. A Shimano által biztosított többfokozatú váltórendszer 21 sebességfokozatba kapcsolható, ezzel is fokozva az élményt és a szabadságot a legváltozatosabb tereptípusokon is. A biztonságra is gondolva A Touroll U1 kettős tárcsa- plusz elektromos motorfékrendszere garantálja a hirtelen megállás képességét a nehezebb helyzetekben is. A világítórendszere nemcsak elegendő látótávolságot biztosít az éjszakai terepezéshez, de megfelel a legújabb StVZO európai szabványoknak is, ezzel biztosítva a többi közlekedő biztonságát.

Touroll U1 26-inch Off-Road Tire Electric MTB Bike with 250W Motor, 36V 13Ah Removable Battery, Max 65km Range, Shimano 21-Speed Gear Shimano 21-Speed Disc Brake IPX4 Waterproof - Black

Az elektromos kerékpár kompakt vezérlőegységén könnyen válthatók a különböző fokozatú rásegítési szintek, valamint aktiválható a 6 km/h gyaloglásassisztens funkció is. A töltöttségi szintet is kényelmesen monitorozhatod innen. A remek minőség és egy frankó szabadidős élmény vár rád a Touroll U1 26″ trail e-bike nyergében. Ez a bicikli jelenleg a TRU126 kuponkóddal mindössze 216 500 Ft-os áron szerezhető be a Geekbuyingnál olasz raktárból történő szállítással.

Főbb paraméterei:

  • 250W erőteljes villanymotorral
  • 65 km hatótávolság 13Ah akkuval
  • Shimano 21 sebességes váltó
  • 26″-os terep abroncsok
  • Erős fékrendszer, dupladisc és motorfék
  • Kompakt műszer vezérlőegység
  • 120 kg teherbírás
  • -IPX4 vízállóság
  • Hosszú élettartamú lítium akkumulátor

Vásárlás itt:

 

Touroll U1 elektromos kerékpár

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.