Válassza az Oldal lehetőséget

A GameSir X4 Aileron, a mobiljátékok forradalma

A GameSir X4 Aileron, a mobiljátékok forradalma

A GameSir X4 Aileron minden mobilos játékos kedvence lehet.

A GameSir X4 Aileron, a mobiljátékok forradalma

A GameSir X4 Aileron egy igazi forradalmi újítás a mobiljátékok világában. Ez az Xbox mintájú kontrollerrendszer lehetővé teszi, hogy a legjobb konzoljátékokat is élvezhessük Androidon, zsebben hordozható méretben.

GameSir X4 Aileron Bluetooth Xbox (Android) Mobile Game Controller - Black

Prémium és strapabíró kivitelezés Az Aileron kontroller prémium minőségű alapanyagokból készült, rendkívül tartós felépítéssel. A Hall-effektus alapú analóg stick-ek anti-drift technológiával ellátva hosszú élettartamot és verhetetlen pontosságot biztosítanak. Az e-sportokra tervezett mikrokapcsolós gombok akár 5 millió lenyomásig is bírják a terhelést. A precíziós vezérlésről a fém digitális iránygombok és nyomógombok gondoskodnak selymes, de mégis markáns érintésükkel.

Az Aileron különlegessége, hogy a hátsó ravaszok analóg vagy digitális üzemmódra is kapcsolhatók, így minden játékstílushoz személyre szabhatod a vezérlést. Akár a precíz célzást igénylő FPS játékokban, akár a versenypályákon érezheted tökéletesen kézre állónak. A kontroller 2 darab hátsó gombot is tartalmaz, melyek tetszőlegesen átmappelhetők a GameSir applikáción keresztül. Az alkalmazásban számos egyéb személyre szabási opció is elérhető. A modern Bluetooth 5.0 kapcsolat alacsony késleltetést biztosít, a több eszközre is kompatibilis tervezésnek hála pedig gyakorlatilag bármilyen Androidos telefonon vagy tabletgépen használhatod.

GameSir X4 Aileron Bluetooth Xbox (Android) Mobile Game Controller - Black

A dizájn tökéletes összhangban van a funkcionalitással. A két rész mágneses kapcsolódásának köszönhetően könnyen zsebrevágható kompakt méretet kapott, mégis első pillantásra felismerhető a letisztult Xbox formavilága. A kategóriájában egyedülálló, 400 mAh-s akkumulátora hosszútávú használatot tesz lehetővé. A GameSir X4 Aileron kontrollerrel egy teljesen új dimenzióba léphet be a mobiljátékok élménye. A prémium kivitelezéssel és topkategóriás funkcionalitással párosulva minden eddiginél magasabb szintre emelheted a teljesítményedet.

GameSir X4 Aileron Bluetooth Xbox (Android) Mobile Game Controller - Black

Ez a szuper kontrollerrendszer most a AILERON kuponkóddal mindössze 31 544 Ft-os áron rendelhető meg a Geekbuying áruházból kínai raktári kiszállítással.

Legfontosabb képességek:

  • Autentikus Xbox kontrollervezérlés mobiljátékokhoz
  • Hall-effektus alalpú anti-drift analógok
  • 5 millió kattanásig tartó e-sport mikrokapcsolós gombok
  • Állítható analóg/digitális ravaszok
  • Multifunkciós hátsó gombok
  • Kompakt, zsebrevágható kialakítás
  • Hosszú akkumulátor üzemidő
  • Alacsony késleltetésű Bluetooth 5.0 kapcsolat
  • Kompatibilitás a legtöbb androidos eszközzel

Vásárlás itt:

 

GameSir X4 Aileron kontroller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.